به گزارش گروه فناوری
خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کانون پتنت معاونت علمی و فناوری به عنوان مرجعی برای ثبت اختراع محققان ایرانی در دفاتر معتبر خارجی همواره سعی در ترویج و اطلاع رسانی در این حوزه دارد. این مرکز با حمایت ۹۰ درصدی برای ثبت اختراع رشد این حوزه را شتاب داده است.
برگزاری کارگاههای تخصصی در این حوزه بخشی از برنامههای ترویجی کانون است تا دانشجویان و اساتید با اهمیت ثبت اختراع آشنا یابند و بستر برای ارتقای آگاهی در این حوزه باشد. این کارگاهها در دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود.
البته این اقدامات ترویجی کانون نتیجه بخش نیز بوده است و به گونهای که در سال جاری شاهد رشد درخواستها برای ثبت اختراع هستیم. تا کنون یک هزار و ۶۸۵ درخواست در سامانه کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ثبت شده که از این تعداد ۲۷۳ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت مورد تایید قرار گرفته است.
نوآوریها این روزها در حوزههای مختلف توسعه یافتهاند و با ثبت آنها و تبدیل شدن به محصول تجاری پرکاربرد بر ایعاد مختلف زندگی بشر تاثیرگذار هستند.
ثبت پتنت ابزاری برای فروش فناوری است. تجاری سازی دستاوردهای فناورانه با ثبت پتنت رنگ و بویی دیگر میگیرد و با حفاظت از دانش و فناوری به کار رفته در محصول میتوان با خیالی آسوده دستاورد را در داخل و خارج کشور توسعه داد.