کد خبر:۸۱۸۷۱۵
با امضای یک تفاهم‌نامه؛

شرکت‌های دانش‌بنیان کیفیت آب شرب استان مرکزی را ارتقا می‌دهند

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست و معاونت هماهنگی امور عمرانی استان مرکزی گامی برای ارتقای کیفیت آب شرب با استفاده از فناوری‌های نوین است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت هماهنگی امور عمرانی استان مرکزی (استانداری) و شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی امضاء شد تا گامی برای ارتقای کیفیت آب شرب با استفاده از فناوری‌های نوین باشد.

با امضای این تفاهم‌نامه توسعه و به‌کارگیری فناوری‌های جدید برای رفع مشکل کیفی آب شرب و بهداشتی مردم با مشارکت شرکت‎های دانش‌بنیان سرعت می‌گیرد.

همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های نوین برای تامین و تصفیه آب شرب و بهداشتی با نصب و راه اندازی سیستم‌های تصفیه آب برای حذف کدورت، نیترات و سایر آلاینده‌ها با همکاری و حمایت ستاد، استانداری و آبفا یکی از موضوعاتی است که در این تفاهم‌نامه همکاری مشترک دنبال می‌شود.

البته حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی برای ساخت، راه‌اندازی و بهره‌برداری سامانه‌ها با این اقدام دنبال می‌شود تا شاهد ارتقاء کیفی آب شرب و بهداشتی در استان مرکزی باشیم.

در این راستا رسوخ، نفوذ و بومی‌سازی فناوری‌های حذف آلاینده‌ها با استفاده از فناوری‌های نو برای تصفیه آب‌ها با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان امری مهم است که با امضای این تفاهم‌نامه همکاری دنبال می‌شود.

این تفاهم‌نامه به امضای نادر قلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط­زیست معاونت علمی و فناوری ریاست­جمهوری، یوسف عرفانی­نسب مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان مرکزی (آبفا) و مهدی زندوکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی (استانداری) رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار