16 نفر از دانشجويان جهادي در مناطق محروم شهرستان تالش فعاليت دارند
اميد اسمي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رشت، با اعلام اين خبر اظهار داشت: 16 نفر از دانشجويان جهادي از 8 مردادماه در روستاي محروم مريان در شهرستان تالش در عرصه هاي آموزشي و عمران فعاليت مي كنند.
وي با اشاره به اينكه مدت اين دوره 10 روز است، گفت: در عرصه آموزشي نيز دانشجويان خواهر جهادي در كلاس هاي آموزش قرآن، خياطي، نقاشي، زبان، تقويتي و جبراني فعاليت مي كنند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور تالش از جمله فعاليت هاي دانشجويان در عرصه هاي عمراني را لوله كشي آب چشمه در مخزن مشترك روستاي مذكور، جمع آوري زباله و ترميم پل عنوان كرد.
اسمي با اشاره به برنامه هاي ديگر اين اردوها از جمله، برگزاري كلاس هاي مباحثه با موضوعات «دجال شناسي، حجاب و عفاف و تريبون آزاد» يادآور شد: دانشجويان جهادي با برگزاري مراسم اختتاميه در 16 مردادماه جاري به كار خود پايان خواهند داد./انتهاي پيام/