مدیر کل دفتر تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی و فناوری در جهت حمایت از فعالیتهای دانشبنیان و فناورانه به کار اولیها خدمات تسهیلگری ارائه میدهد.
اسماعیل قادری فر، مدیر کل دفتر تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درباره حمایت معاونت علمی و فناوری از فعالیت کار اولیها گفت: معاونت علمی به صورت عام یکی از وظایف ذاتی خود را حمایت از محصولات فناورانه تقاضا محور و کار اولی میداند. به صورتی که اگر کسب و کار و کالای دانشبنیان متقاضی و به لحاظ فناورانه قابلیت اجرا داشته باشد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تسهیل گر آن خواهد بود.
قادری فر ادامه داد: کلیه اقدامات در قالب مدلهای حمایتی همچون بسترسازیهای قانونی و حمایتهای مالی موجب میشود تا محصولات کار اولیها به منصه ظهور و عرضه در بازار برسند.
وی با بیان اینکه ما هیچ محدودیتی برای ارائه گرنت به کارهای اولیه و فناورانه نداریم، تصریح کرد: هیچ سقفی برای ارائه گرنت به کسب و کارهای اولیه قائل نشدهایم بلکه وظیفه ذاتی خود میدانیم تا هر چه بیشتر از جریان توسعه فناوری بر پلت فرم زیست بوم نوآوری و ارتقاء شرکتهای دانش بنیان حمایت کنیم.
مدیر کل دفتر تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: نوآوری و کسب و کارهای جدید و زیست بوم ادبیاتی است که در این دوره معاونت علمی وارد فضای عمومی کشور شده است. در حقیقت این جریان در ابتدا به تعبیری از یک دیواره کوچک آغاز شد، اما امروزه تبدیل به یک جریان هدفمند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب سکه رایج در کشور شده است.
مدیر کل دفتر تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان خاطرنشان کرد: برای تحقق هرچه بیشتر کسب و کارهای جدید و نوآورانه باید زیرساختهای لازم حقوقی از طریق نهادهای قانونگذار، دستگاه قضائی و معاونت پارلمانی و حقوقی رئیس جمهور تمهید شود تا شاهد توسعه کسب و کار فناورانه شرکتهای دانش بنیان در این زیست بوم باشیم.