مسئول جديد سازمان بسيج دانشجويي استان قم معرفي شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، سردار جباري، فرمانده سپاه علي ابن ابيطالب قم، شب گذشته در مراسم توديع و معارفه در دفتر فرماندهي سپاه علي ابن ابيطالب ضمن اشاره به نقاط مثبت و عملكرد موفق بسيج دانشجويي استان در چند سال اخير، از زحمات مطهري، مسئول سابق سازمان بسيج دانشجويي قم تقدير كرد.
وي در ادامه به معرفي ملاحسني و عملكرد وي درحوزه يك بسيج شهري پرداخت و از مجموعه بسيج دانشجويي خواست كمال همكاري را بيش از گذشته با مسئول جديد سازمان بسيج دانشجويي استان داشته باشند.
جباري همچنين تبليغ معرفت، استحكام بخشي به پايههاي مباني ارزشي، جذب جوانان و ايستادگي در برابر انحرافات را از جمله وظايف بسيج دانشجويي خواند و افزود: با شعار و احساسات فقط مي توان چند قدم كوتاه و گامي در مسير مبارزه برداشت و قطعاً ريشه دادن به عقايد و افكار جوانان دانشجو نياز به مجاهدت دارد.
خاطرنشان مي شود، چند تن از دانشجويان بسيجي با ايراد سخناني به چشم انداز بسيج دانشجويي استان اشاره كرده و مطالبات خود را از مسئول جديد سازمان عنوان كردند./انتهاي پيام/