برگزاري كنگره بين المللي حافظ با 845 ميليون ريال اعتبار در شيراز
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۹۹۴
رئيس كارگروه تخصصي فرهنگي -اجتماعي استان فارس خبر داد:

برگزاري كنگره بين المللي حافظ با 845 ميليون ريال اعتبار در شيراز

رئيس كارگروه تخصصي فرهنگي -اجتماعي استان فارس از برگزاري كنگره بين المللي حافظ با 845 ميليون ريال اعتبار در شيراز خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر حامد دهقانان، روز گذشته در كارگروه فرهنگي اجتماعي استان فارس كه به منظور بررسي طرح ها و پروژه هاي حوزه اجتماعي و فرهنگي استان فارس برگزار شد، اظهار داشت: از محل اعتبارات ارتقاي شاخص هاي فرهنگي استان در سال 1389 و با اعتباري بالغ بر 845 ميليون ريال كنگره بين المللي حافظ در شيراز برگزار مي شود.

وي پيوند نسل جوان با مفاخر ادبي گذشته ايجاد فضاي فرهنگي جهت تبادل اطلاعات حافظ پژوهان، ايجاد انگيزه جهت پژوهش در ارتباط با حافظ، حركت در جهت به ثبت رساندن شيراز به عنوان شهر خلاق ادبي، معرفي فرهنگ و ادب ايران اسلامي به جهان و تجليل از مقام علم و دانش پژوهي را از مهمترين اهداف برگزاري كنگره بين المللي حافظ در شيراز عنوان كرد.

رئيس كارگروه تخصصي فرهنگي -اجتماعي استان فارس در ادامه به نقش شهر مقدس شيراز به عنوان سومين حرم اهل بيت(ع) و دارالعلم كه از ديرباز شاعران و نويسندگان بسياري را در خود پرورانده اشاره كرد و افزود: معرفي و پاسداشت شاعران و نويسندگان استان فارس به جامعه امروز و صيانت از فرهنگ ايراني اسلامي در مقابله با بيگانه ايجاب مي كند تا مراسم بزرگداشت سردمداران علم و فرهنگ از جمله حافظ هر چه با شكوه تر برگزار شود.

دهقانان در پايان از حضور شخصيت هاي فرهنگي، علمي، ادبي و مهمانان خارجي در كنگره بين المللي حافظ در سال جاري خبر داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار