گفتمان ديني با موضوع «جوان و مهدويت» در كرمانشاه برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمانشاه، حجت الاسلام احمد زارعي در اين مراسم با تشريح اهميت آشنايي جوانان با فلسفه انتظار، ظهور حضرت قائم (عج) را نيازمند مقدمه سازي منتظران آن حضرت عنوان كرد.
وي افزود: انتظار به معناي دست روي دست گذاشتن و سكوت نيست بلكه به معناي دوره اي است كه در آن مقدمات ظهور مهيا شده و عاشقان حضرت مهدي (عج) در اين دوره از تلاشگران واقعي ظهور هستند.
استاد دانشگاه آزاد شهرستان صحنه جوانان را از بهترين و مهمترين ياوران امامت و ولايت خواند و بر لزوم تبيين فلسفه صحيح مهدويت و انتظار براي آنان تاكيد كرد.
زارعي خاطرنشان كرد: دشمنان اسلام ناب محمدي (ص) هجمه هاي عظيمي را بر عليه مهدويت و مباني آن آغاز كرده اند كه بايد با آنها مقابله جدي صورت گيرد.
وي در پايان خواستار حضور بيشتر جوانان در كلاس هاي ديني و فرهنگي شد و از استقبال مناسب آنان از برنامه هاي اداره تبليغات اسلامي تقدير كرد./انتهاي پيام/