بيش از 20 هزار زائر از مناطق عملياتي آذربايجان غربي بازديد کرده اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۲۹
طي يک ماه گذشته

بيش از 20 هزار زائر از مناطق عملياتي آذربايجان غربي بازديد کرده اند

مسئول اردوهاي راهيان نور سپاه شهداء آذربايجان غربي گفت: طي يک ماه گذشته بيش از 20 هزار زائر از مناطق عملياني اين استان بازديد کرده اند.

رسول اقدمي در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اروميه، اظهار داشت: اين افراد از چهار منطقه عملياتي استان در شهرهاي سردشت، پيرانشهر و مهاباد بازديد و با آرمان هاي شهداي اين مناطق تجديد پيمان کردند.

وي با بيان اينکه پيش بيني مي شود تا پايان شهريور ماه بيش از 50 هزار زائر از اين مناطق بازديد کنند، گفت: به دليل تقارن با ماه مبارک رمضان پيش بيني مي شود تعداد بازديد کنندگان از اين مناطق از حد پيش بيني شده کاهش يابد.

اقدمي از حضور زائران استان هاي مختلف در اين مناطق خبر داد و گفت: استان يزد بيشترين افراد اعزامي را در بين چند استان اعزام زائران همچون تهران، مشهد، اراک و آذربايجان شرقي داشته است.

مسئول اردوهاي راهيان نور سپاه شهدا آذربايجان غربي علت کاهش تعداد آمار بازديد کنندگان را نسبت به آمار هاي پيش بيني شده قبلي، عدم پشتيباني مالي سپاه هاي استاني عنوان کرد و اظهار داشت: در صورت تامين اعتبارات و پشتيباني هاي لازم، ما همچنان آماده پذيرايي از زائران تا سقف يک ميليون نفر هستيم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا نگاه امنيتي نيز مي تواند دليلي بر کاهش آمار بازديدکنندگان باشد، تصريح کرد: استان آذربايجان غربي با وجود هم مرز بودن با سه کشور همسايه از امنيت صد درصد برخوردار است که حتي به جرات مي توان گفت امنيت اين مناطق بيشتر از امينت مناطق جنوب کشور است که ميليون ها نفر در قالب اردو هاي راهيان نور جنوب کشور همه ساله عازم آنجا مي شوند.

لازم به ذکر است، سردار محمود آبادي، فرمانده قرار گاه حمزه سيدالشهداء آذربايجان غربي در همايش سراسري راهيان نور از آمادگي اين مناطق براي پذيرايي از يک ميليون نفر زائر در تابستان خبر داده بود که تاکنون حتي يک پنجم ان نيز محقق نشده است./انتهای پیام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار