1500 گروه امداد و نجات در منطقه زلزله خيز استان زنجان تجهيز شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۳۰
وزيركشور:

1500 گروه امداد و نجات در منطقه زلزله خيز استان زنجان تجهيز شده است

وزير كشور از تجهيز 1500 گروه امداد و نجات در منطقه زلزله خيز استان زنجان خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مصطفي محمد نجار که براي بازديد از طرح هاي عمراني شهر زنجان و شركت در جلسه ستاد عمران شهري و همچنين جلسه شوراي اداري امروز وارد فرودگاه شهر زنجان شد، در بدو ورود به شهر زنجان در فرودگاه اين شهر در جمع خبرنگاران، با تشريح اهداف سفر يك روزه خود به اين شهر، بازديد از طرح هاي عمراني و افتتاح پل غير همسطح حضرت وليعصر(عج) و پارك بانوان شهر زنجان را از برنامه هاي خود در اين سفر عنوان كرد.

وی افزود: قرار است امروز در جلسه ستاد عمران شهري و همچنين جلسه شوراي اداري حضور داشته و در اين جلسه با اعضاي شوراي اداري و همچنين مديران استان ديدار کنیم.

محمد نجار همچنين از بهره برداري از ستاد خدمات سرمايه گذاري استان زنجان در طي سفر خود به استان زنجان خبر داد و گفت: خوشبختانه استان زنجان در بخش هاي مختلف توفيقات خوبي را كسب کرده و امروز شاهد تحقق و بهره برداري از برخي از اين دستاوردها خواهيم بود.

وزير كشور سپس با اشاره به شكل گيري تيم هاي امداد و نجات در استان زنجان گفت: اين تيم ها با همكاري بسيج و تاكيد استاندار زنجان شكل گرفته و اميدواريم با تحقق كامل اين امداد و نجات، شاهد فعاليت مطلوب و مستمر اين گروه ها در استان باشيم.

وي افزود: در حال حاضر پنج گردان شامل 1500 گروه امداد و نجات در استان زنجان تجهيز شده است.

محمدنجار يادآورشد: استان زنجان با توجه به زلزله خيز بودن اين منطقه نيازمند توجه بيشتر و فعاليت مستمر در زمينه امداد و نجات است و خوشبختانه در اين خصوص فعاليتي مطلوب داشته است.

وزير كشور در پاسخ به سئوالي در خصوص تغيير استانداران و گردش آنها در كشور گفت: خوشبختانه مديران و استانداران ما در بخش هاي مختلف تجربيات خوبي اندوخته اند و در مديريت ها و استان ها كارهاي خوبي را انجام مي دهند.

وي همچنين در خصوص ارائه مجوز مرز هوايي براي فرودگاه شهر زنجان ابراز اميدواري كرد اين امر در آينده نزديك محقق شود./انتهای پیام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار