رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با اشار به سنجش ۳۸۷ عنوان نشریه گفت: ارتقای نظام پژوهش دانشگاه، دستیابی به پژوهشهای اثرگذار را میسر میکند.
بابک نگاهداری، معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره ساماندهی نشریات و برگزاری منظم کمیسیون انتشارات این دانشگاه عنوان کرد: با محاسبه تعداد دانشجویان دکتری، تعداد نشریات علمی مورد نیاز برای پوشش رشته گرایشها، وضع فعلی نشریات موجود و ایجاد زیرساخت علمی مورد نیاز برای نشریات دانشگاه (به منظور چاپ الزامی یک مقاله دانشجویان دکتری در این مجلات)، طرح ساماندهی و توسعه نشریات علمی دانشگاه آماده و با همکاری سه معاونت موضوعی در حال اجرا و پیاده سازی است.
نگاهداری افزود: طبق آیین نامه جدید، نشریات مذکور با دریافت مبلغی برای چاپ مقالات به طور خودگردان اداره خواهند شد، همچنین هفتمین دوره ارزیابی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد و ۳۸۷ عنوان نشریات دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس شاخصهای تعیین شده مورد سنجش قرار گرفتند.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با اشاره به راهاندازی شورای امور پژوهشی بیان کرد: به منظور تصمیم سازی، گسترش و پیشبرد امور پژوهشی دانشگاه و نیز برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی کیفی امور پژوهشی مطابق با قوانین، شورای امور پژوهشی دانشگاه آزاد از اول مهر ۹۸ در پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه تشکیل شد.
به گفته وی، از جمله اهداف و وظایف این شورا انجام امور کارشناسی در خصوص پیشنویس آیین نامهها و دستورالعملهای دانشگاه، تدوین و پیشنهاد سیاستها، اهداف و خط مشیهای پژوهشی، تصمیمسازی برای رفع موانع و مشکلات پژوهشی، بررسی و ارزیابی درخواستهای طرحهای پژوهشی، ماموریتهای مطالعاتی، شرکت در کنفرانسهای بینالمللی، امور جشنواره فرهیختگان دانشگاه و سایر امور مرتبط پژوهشی است.
نگاهداری گفت: به منظور بهبود نظام پاسخگویی به وظایف محوله در پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی، سعی شده است بررسی پروندههای پژوهشی موجود به روزرسانی شود که خوشبختانه تا حد زیادی این اتفاق رخ داده است.
وی تلاشها برای ارتقای نظام پژوهش دانشگاه آزاد را به منظور دستیابی به پژوهشهای اثرگذار بیان کرد و اظهار داشت: پروندههای پژوهانه اعضای هیئت علمی، درخواستهای تشویق مقالات، خرید کتب، طرحهای پژوهشی، برگزاری همایشها، ارزیابی و صدور مجوز نشریات، ارزیابی و صدور مجوز مراکز تحقیقاتی و اخیرا پروندههای ثبت اختراعات از جمله امور پژوهشی هستند که کارشناسان به طور پیوسته در حال پاسخدهی به آنها هستند.