نخستين يادواره شهيده «مريم فرهانيان» در اروميه برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اروميه، حجت الاسلام جواد ارجمند، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي اروميه پيش از ظهر امروز در مراسم يادواره «شهيده مريم فرهانيان»، اظهار داشت: زنده نگه داشتن نام و ياد شهدا كمتر از شهادت نيست و با برگزاري چنين يادوارههايي به بركت خون شهداي اسلام و انقلاب مي توانيم در حفاظت از دستاوردهاي انقلاب اسلامي گامهاي مثبتي برداريم.
وي با بيان اينکه حيات طيبه شهدا منشأ امنيت كشور است، گفت: ذات پاك و روشن شهدا و روش زندگي آنها براي جوانان، الگويي با عزت و افتخار است.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي اروميه تصريح كرد:13 مرداد ماه، سالروز شهادت شهيده مريم فرهانيان است كه بعنوان روز بسيج زنان ناميده شده است تا بتوان در اين روز با آشنا ساختن بانوان با فرهنگ ايثار و شهادت، نام و ياد شهيدان را زنده نگه داشت.
همچنين ارجمند در ادامه سخنان خود به بيان ويژگي ها و نحوه شهادت اين بانوي شهيده پرداخت.
لازم به ذکر است، استان آذربايجان غربي داراي 650 شهيده در دوران دفاع مقدس مي باشد که از اين تعداد 250 شهيده از شهرستان اروميه است./انتهاي پيام/