پيام شهيدان خودباوري اجتماعي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۰۳
فرمانده سپاه فجر استان فارس:

پيام شهيدان خودباوري اجتماعي است

فرمانده سپاه فجر استان فارس پيام شهيدان را پيام خودباوري اجتماعي خواند و گفت: پيام شهيدان اين است که در  پناه دين خدا بايد ايستادگي کرد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، سردار دکتر غلامحسين غيب پرور، شب گذشته در مراسم يادواره 140 زن شهيده استان فارس در سالن شهيد دستغيب، اظهار داشت: از امروز به بعد بايد همه در قلب و ذهن عدد 140 شهيده ذهن را داشته باشيم و در جامعه امروز خاصه به دختران جوان بايد گفته شود که بانواني بودند که به دفاع از اسلام قيام کردند.

 

وي افزود: امروز وقتي دفاع از اسلام و فاطمي و زينبي بودن مطرح مي شود فقط در قول وارد مي شود؛ اما سلام خدا بر کساني که در ميدان عمل پا گذاشتند.

 

فرمانده سپاه فجر استان فارس بيان داشت: تا قبل از دفاع مقدس فقط آدرس سميه را در عصر رسول الله(ص) به ما مي دادند و به ما گفته بودند بعد از صديقه طاهره و زينب(س) تنها زن شاخص، سميه است؛ اما بعد از 1400 سال از بعثت نبي اکرم(ص) اتفاقي افتاد که به ديده نگريستيم.

 

وي گفت: مريم فرهانيان شهيده معرکه جنگ است که با ترکش به شهادت رسيد؛ وقتي صحبت از امثال فرهانيان مي شود، اين سوال مطرح است  که چگونه اينها به اين منزل و ماوا رسيدند و زنان آن دوران رنگ نباختند.

 

غيب پرور امثال فرهانيان را نشانه اي براي دنياي امروز دانست و تصريح کرد: در دنيايي که زر و زور و استکبار برقرار است، فرياد اسلام را شنيديم، فريادي که از دختران جامعه ما به گوش رسيد.

 

فرمانده سپاه فجر استان فارس، پيام شهيدان را پيام خودباوري اجتماعي خواند و گفت: پيام  شهيدان اين است که در  پناه دين خدا به راستي ايستادگي کردند و به راستي اول بانوي جهان خلقت توانست مدافع حريم ولايت باشد.

 

غيب پرور تصريح کرد: بايد باور کنيم که در اين مملکت اتفاقي تازه افتاد که اساسا مسير تاريخ را عوض کرد.

 

به گفته وي خواستن و توانستن انسان امروز، پيام انقلاب اسلامي است که زن يک کالا، ملعبه و وسيله سودجويي نيست، زن همان موجود پاکي است که امام بزرگوار مي فرمايد: از دامن زن است که مرد به معراج مي رود.

 

فرمانده سپاه فجر استان فارس، اگر در دوران دفاع مقدس حضور زنان مسلمان نبود، آيا مردان اين جامعه با آرامش مي توانستند در ميدان جنگ جهاد کنند.

 

وي گفت: دختران ما بايد بدانند و باور کنند که افرادي هستند که بايد به عنوان اسوه و الگو به آنان رجوع و تاسي کرد و بايد باور کنيم که رسالت شهيده به دوش داريد که اگر عمل نکنيم جفا کرده ايد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار