کد خبر:۸۲۳۳۷۸

هشدار درباره کلاهبرداری و باج‌گیری از اصناف؛ تعزیرات، «بازرس» ندارد

سخنگوی سازمان تعزیرات با اشاره به افزایش باج‌گیری از اصناف در پوشش بازرسان تعزیرات گفت: در سازمان تعزیرات عنوان شغلی «بازرس» وجود ندارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی با تأکید بر اینکه مردم مراقب کلاهبرداران باشند، گفت: ما در سازمان تعزیرات، عنوان شغلی «بازرس» نداریم و چنانچه بخواهیم نظارتی بر بازار داشته باشیم به صورت تیم‌های گشت مشترک به بازار می‌رویم.

وی گفت: در این تیم مشترک رئیس شعبه و دو یا سه نفر از بازرسان اتحادیه و اصناف و همین‌طور مأموران نیروی انتظامی حضور دارند، اما متأسفانه در ماه‌های اخیر مشاهده کرده‌ایم افرادی با عناوین جعلی، خود را بازرس سازمان تعزیرات معرفی کرده و از مردم باج می‌گیرند.

رایگانی گفت: متأسفانه در شکایات دیده‌ایم که کسبه اطلاع می‌دهند افرادی با عنوان "بازرس تعزیرات" به محل کسب آن‌ها مراجعه کرده و درخواست ۱۰ برابر پول جریمه احتمالی آن‌ها را داشته‌اند و کسبه هم از روی ناآگاهی این مبالغ را پرداخت کرده‌اند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تأکید کرد: عنوان و جایگاه سازمانی به عنوان بازپرس تعزیرات نداریم و فقط بازرسان اتحادیه و اصناف هستند که آن هم به تنهایی در بازدید‌ها نمی‌روند و اگر هم بروند با معرفی‌نامه اتحادیه خود خواهند رفت.

وی افزود: کسبه و مردم می‌توانند با شماره تماس ۸۸۸۵۳۰۱۰-۰۲۱ که شماره دفتر مرکزی تعزیرات است تماس گرفته، مستندات و مشاهدات و حتی اعتراضات خود را مطرح کنند که قطعاً با آن برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

رایگانی با انتقاد از اینکه جعل عنوان و کلاهبرداری به راحتی انجام می‌شود، گفت: به عنوان مثال در یک خیابان حدود ۵۰ تا ۶۰ مغازه توسط یک گروه دو تا سه نفره مورد کلاهبرداری قرار گرفتند که این تیم با ابزار لازم مانند بی‌سیم و جعل کارت به این مغازه‌ها مراجعه کرده بودند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور افزود: متأسفانه همه اصناف از داروخانه‌ها گرفته تا خرده فروشان، رستوران‌ها، پیتزافروشی‌ها و سوپرمارکت‌ها مورد این کلاهبرداری‌ها قرار گرفته‌اند و ما این اتفاق را در کل کشور شاهد هستیم، اما در تهران بیشتر بوده است.

وی افزود: در گزارشی که ثبت شد یک تیم کلاهبرداری به حدود ۷۰ دفتر مشاوره املاک رفتند و با بنر پلمب و داشتن بی‌سیم آن‌ها را تهدید می‌کردند که در ازای پلمب نکردن، مبالغ هنگفتی را دریافت کنند.

رایگانی به مردم توصیه کرد که به کسب و کار‌های خود احاطه داشته باشند، بازرسان صنف خود را بشناسند و در صورت مراجعه این افراد، اسناد هویتی را درخواست کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متأسفانه این نوع کلاهبرداری «جعل عنوان» است و سازمان تعزیرات نسبت به کسانی که به اسم تعزیرات سوءاستفاده می‌کنند، کوتاه نمی‌آید و رضایت نمی‌دهد؛ بنابراین از مردم می‌خواهیم علاوه بر اینکه مستندات خود را به سازمان گزارش دهند عناوین شغلی را که به محل کسب و کارشان مراجعه می‌کنند را به دقت بررسی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار