نشست سراسري معاونان دانشجويي و فرهنگي دانشگاه‌هاي كشور برگزار مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۳۹
در اردبيل

نشست سراسري معاونان دانشجويي و فرهنگي دانشگاه‌هاي كشور برگزار مي شود

چهل ‌و‌ هفتمين نشست سراسري معاونان دانشجويي و فرهنگي دانشگاه ‌ها و مراكز آموزش عالي كشور در دانشگاه محقق اردبيلي برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، اين نشست با حضور معاونان فرهنگي و دانشجويي دانشگاه‌هاي سراسر كشور از امروز تا 18 مرداد ماه سال جاري به مدت سه روز برگزار مي شود.

بر اساس اين گزارش، هم انديشي در خصوص موضوعاتي نظير «استقبال از دانشجويان ورودي جديد و ايجاد دفتر ارتباط با خانواده در دانشگاه‌ها، حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها و بررسي روش‌هاي تسهيل دينداري در دانشجويان، تشكيل كارگروه‌هاي تخصصي وي‍ژه معاونان دانشجويي و فرهنگي و مديران دانشجويي» با حضور مديركل امور دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و طرح تبادل تجربيات موفق دانشگاه‌ها بين شركت‌كنندگان از جمله برنامه هايي است كه در اين نشست اجرا خواهد شد.

يادآور مي شود، در اين نشست معاونين فرهنگي و دانشجويي دانشگا‌ه‌هاي سراسر كشور در برنامه‌هاي مختلف فرهنگي و دوره‌هاي آموزشي ويژه شركت خواهند كرد./انتهاي پيام/
 

پربازدیدترین آخرین اخبار