آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۶۱۹

وزارت خارجه قطر: صلح بدون حفاظت از حقوق فلسطینیان قابل دستیابی نیست

وزارت امور خارجه قطر امروز (چهارشنبه) تاکید کرد: صلح بدون حفاظت از حقوق فلسطینیان از طریق تشکیل یک کشور مستقل در مرزهای ۱۹۶۷ قابل دستیابی نیست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه خبری الجزیره، وزارت خارجه قطر امروز با اشاره به رونمایی از طرح به اصطلاح "معامله قرن" اعلام کرد، تلاش‌های آمریکا برای یافتن راه‌حلی برای درگیری عرب-اسرائیلی باید در چارچوب مشروعیت بین‌المللی باشند.

به گزارش رویترز، سه‌شنبه شب طی کنفرانس مشترک دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، جزئیاتی از طرح معامله قرن اعلام شد که واکنش‌های جهانی زیادی به دنبال داشت.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل هم با اشاره به طرح جدید آمریکا گفت که سازمان متبوعش همچنان به تلاش برای ایجاد صلح میان اسرائیل و فلسطین براساس قطعنامه‌های سازمان ملل، توافق‌های دوجانبه و دورنمای راه‌حل دو کشوری طبق مرز‌های ١٩٦٧ ادامه می‌دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار