مركز پژوهشهاي اردوهاي جهادي به دنبال مهندسي فرهنگي اين اردوهاست
حجت الاسلام محمدعلي اخوان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، اظهار داشت: با توجه به رشد چشمگير تعداد گروه هاي جهادي، از لحاظ تامين محتوا و ارائه راهكار و همچنين آسيب شناسي، نياز به يك روند پژوهشي با نگاه ماهواره اي به اردوهاي جهادي كل كشور كاملا محسوس بود.
وي در ادامه با اشاره به محصولات فرهنگي و توليدات اين مركز تصريح كرد: بزودي سه كتاب جديد به عناوين «مديريت جهادي»، «طرح هاي پيشنهادي فرهنگي قابل اجرا در اردوهاي جهادي» و «راهكارهاي جذاب سازي كلاس هاي كودكان و نوجوانان» در اختيار علاقه مندان و گروه هاي جهادي – دانشجويي قرار خواهد گرفت.
اخوان همچنين از كتاب «آسيب شناسي اردوهاي جهادي»، تدوين 13 جزوه آموزشي ويژه مربيان دانشجو و طلبه جهادگر در محورهاي شبهات روز، مهارت هاي زندگي و مخاطب شناسي، سومين شماره از نشريه «گام سوم» و تدوين DVD پژوهشي به همراه نماهنگ هاي مختلف ويژه اردوهاي جهادي به عنوان توليدات قبلي اين مركز پژوهش نام برد.
مسئول مركز پژوهش هاي اردوهاي جهادي كشور از ارتباط 200 دانشگاه فعال كشور در زمينه برگزاري اردوهاي جهادي با اين مركز خبر داد و تاكيد كرد: علاقه مندان مي توانند به وسيله سامانه پيامك 30007650001971، عضو مركز پژوهش شده و آخرين محصولات را از طريق ايميل و پست دريافت كنند؛ همچنين گروه كارشناسان متخصص مركز پژوهش آمادگي پاسخگويي به سوالات دانشجويان سراسر كشور حول محور برگزاري اردوهاي جهادي را دارند.
وي چشم انداز پيش روي اين مركز را پشتيباني تمام گروه هاي فعال بسيج سازندگي كشور در سه محور «شناسايي، آموزش و اعزام روحانيون مبلغ به اردوهاي جهادي و تامين كوله آموزشي آنها»، «نشر و توسعه كتب مورد نياز و همچنين محصولات فرهنگي مورد نياز اردوهاي جهادي» و «تربيت و آموزش و تامين محتواي مربيان جهادگر در حوزه هاي مختلف» عنوان كرد.
اخوان افزود: قدم اول براي رسيدن به اين چشم انداز با تشكيل سه معاونت در قالب هاي ذكر شده بصورت آزمايشي در قم راه اندازي شده است كه همين الگو در صورت موفقيت كامل به كل كشور ارائه خواهد شد.
مسئول مركز پژوهش هاي اردوهاي جهادي كشور در پايان ضمن تشكر از سازمان بسيج سازندگي كشور و نيز معاونت كارآمدسازي بسيج دانشجويي كشور خاطرنشان كرد: نبود مكان مناسب و نداشتن بودجه مستقل از عمده مشكلات مركز پژوهش است كه اميدواريم با عنايت بيشتر مسئولان مربوطه با هدف رسيدن به چشم انداز برنامه ريزي شده مركز، اين مشكلات نيز برطرف شود./انتهاي پيام/