مشكل ثبت اختراع مبتكران و مخترعان كرمانشاهي برطرف شد
محسن زارعي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمانشاه، با اشاره به افتتاح اين انجمن در سازمان ملي جوانان كرمانشاه به منظور ارتقا و بهبود وضعيت مخترعان، اظهار داشت: مخترعان و مبتكران جوان كرمانشاهي مي توانند با مراجعه به دفتر اين انجمن با كمترين هزينه و نزديك ترين راه، اختراع خود را ثبت كنند.
وي در ادامه تصريح كرد: بهبود روند ثبت اختراع در استان، كمك به ثبت علمي اختراعات در سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي كشور، رايزني با مسئولان استان جهت حمايت از مخترعان در ابعاد گوناگون، تشكيل تيمهاي تخصصي مخترعين جهت اعزام به جشنوارههاي داخلي و خارجي، برگزاري برنامههاي گوناگون جهت ارتقاي سطح علمي و فرهنگي مخترعان و ارائه خدمات مورد نياز جهت انجام فعاليتهاي نوآورانه، برگزاري نمايشگاهها، سمينارها و مسابقات مختلف در سطح استان در زمينههاي اختراعات و ايجاد تعامل سازنده بين مخترعان و مسئولان استان كرمانشاه از جمله فعاليتهاي اين انجمن خواهد بود.
لازم به ذكر است، انجمن مخترعين كرمانشاه روزهاي يك شنبه و دوشنبه هر هفته در محل سازمان ملي جوانان كرمانشاه آماده ارائه خدمات به مخترعان است./انتهاي پيام/