کد خبر:۸۲۵۸۸۳
همزمان با دهه فجر؛

عملیات ساخت آزمایشگاه مرکزی و خوابگاه خیر ساز دانشگاه سمنان آغاز شد

در ششمین روز دهه فجر کلنگ ساخت آزمایشگاه مرکزی و خوابگاه خیر ساز دانشگاه سمنان با حضور مسئولان دانشگاه واستان به زمین زده شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه سمنان، مسعود نصیری زرندی، رئیس دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: ساخت ساختمان جدید آزمایشگاه مرکزی در پردیس شماره یک دانشگاه آغاز شد.
 
وی با بیان اینکه این ساختمان در دوطبقه با زیر بنای چهار هزار متر مربع ساخته می‌شود، افزود: این طرح دارای فضای آزمایشگاهی، اداری و مدیریت است.

نصیری زرندی گفت: هزینه ساخت این آزمایشگاه بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال پیش بینی شده و در صورت تامین اعتبار در مدت دو سال به بهره برداری می‌رسد.
 
خجسته پور معاون سیاسی و امنیتی استاندار نیز در سخنانی در این مراسم بر اهمیت نقش دانشگاه و پژوهش در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی تأکید کرد.
 
سیف الله سعدالدین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان نیز با بیان اهمیت نقش آزمایشگاه مرکزی در درآمدزایی برای دانشگاه و کشور به جایگاه ویژه آزمایشگاه‌های مرکزی در کشور‌های پیشرفته دنیا اشاره کرد و خاطرنشان ساخت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان به سامانه آزمایشگاه‌های مرکزی کشور متصل است.

ساخت خوابگاه خیر ساز دانشگاه دیگر طرحی بود که مراحل ساخت آن با حضور مسئولان استانی و شهرستان سمنان آغاز شد.

سرپرست معاونت عمرانی دانشگاه با بیان جزئیات فنی این خوابگاه خیرساز خاطر نشان کرد: ساختمان این خوابگاه با زیر بنای ۵۱۴ متر مربع در دوطبقه و با مشارکت خیرعزیز آقای قربان پهلوانی و دانشگاه سمنان ساخته می‌شود و همچنان ظرفیت ساخت خوابگاه‌های جدید با مشارکت خیرین عزیز فراهم است.

وی افزود: این خوابگاه شامل شش سوئیت ۷۵ متر مربعی با ظرفیت هر سوئیت هشت نفر است.
 
کافی هزینه پیش بینی شده برای اجرای این طرح را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: در صورت تامین اعتبار این ساختمان تا ۱۲ ماه دیگر به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: یکی از دلایل انتخاب ساختمان‌های کوچک برای ساخت خوابگاه این است که خیرین عزیز بتوانند در ساخت آن مشارکت کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار