«تذکر» شاخص موفقيت امر به معروف و نهي از منکر است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراک، حجت الاسلام جواد صادق زاده ديروز، 16مرداد ماه در همايش اعضاي شوراهاي امر به معروف و نهي از منکر ادارات و کارخانجات استان مرکزي که در سالن پيامبر اعظم استانداري مرکزي برگزار شد، با اشاره به اينکه از نظر شيعيان، امر به معروف و نهي از منکر يکي از فروع دين اسلام است، اظهار داشت: مردم براي موفقيت در امور و حل مشکلات بايد با تذکر لساني به يکديگر و بدور از تخريب شخصيت، نقايص را برطرف کنند.
وي افزود: امر به معروف يعني دستور دادن يا توصيه کردن از سوي فرد مسلمان به ديگران براي انجام آنچه به باور مسلمانان خوب در نظر گرفته ميشود و نهي از منکر يعني دستور دادن يا توصيه کردن از سوي فرد مسلمان به ديگران براي انجام ندادن آنچه به باور مسلمان بد در نظر گرفته ميشود.
معاون ادارات و کارخانجات ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر کشور به تشريح وظيفه آمرين به معروف و ناهيان از منکر پرداخت و گفت: فرد تذکر دهنده بايد عارف و معروف باشد و مراحل امر به معروف و نهي از منکر را بداند.
در پايان اين همايش غلامعلي ابوحمزه، فرمانده سپاه روح الله استان مرکزي به عنوان دبير جديد ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر اين استان معرفي، و از خدمات و زحمات حمزه پاک بين، دبير سابق اين ستاد قدرداني شد./انتهاي پيام/