دانشجویان دانشگاههای کاشان، درگیر یک جنگ فرهنگی واقعی هستند، جایی که برای اکران یک مستند درباره برجام باید هفتهها دوید.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی خلیلی؛ * پس از چندین ماه پیگیری تشکلهای دانشجویی شهرهای کاشان و آران و بیدگل و با توجه به اینکه بعضی از این تشکل ها، سالانه با تغییر شورای مرکزی، دبیر جدیدی هم انتخاب میکنند، خوشبختانه خبر وحدت دانشجویان رسانهای شد. همانطور که گمان میرفت، عدهای که تاثیر دانشجویان را در انتخابات مجلس گذشته در حوزه کاشان، آران و بیدگل مشاهده کرده بودند، صدایشان در آمد و شروع به تخریب این همصدایی کردند. البته این موضوع هیچ جای تعجبی نداشت، زیرا همان کسانی هستند که حامیان حضور فاطمه معتمد آریا در کاشان بودند، همانهایی که حامی تئاتر هنجار شکن کاشان بودند، آقایانی که برای شوی مستهجن زیورآلات کاشان، صدایشان در نیامد. اگر نالههای این افراد برنمی آمد، جای تعجب بود.
تعجب از دوستانی است که یک شبه دشمن شدند و جمع حاضر را با بی انصافی تمام کوبیدند، هر چند که این هجمه، اهمیت جنبش دانشجویی انتخابات کاشان و آران و بیدگل را نشان میدهد.
اما صحبت من با این آقایان است. توهینها و تخریبها علیه دانشجویان زیاد بود و البته پاسخ دادن، فقط برای اذهان مردم است و همچنین آقایانی که از سر دلسوزی، اما عجولانه اظهار نظر کردند.
این تشکلها را، شب انتخاباتی خوانده اند، با اینکه بسیج، انجمن اسلامی مستقل دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان، برای همه کشور شناخته شده اند و پشتوانههای تشکیلاتی بسیار قوی دارند و همواره مورد تایید رهبر معظم انقلاب بوده اند.
اینکه بروز انتخاباتی آنها، صرفا در این زمان بوده، به این دلیل است که خلاف آقایان که تمام فکر و ذکرشان، سیاست زدگی است و با مشغول کردن ذهن مردم، نان در میآورند، دانشجویان علاقهای ندارند تا همیشه در معرض دید مردم باشند.
دانشجویان در دانشگاههای کاشان، درگیر یک جنگ فرهنگی واقعی هستند، جایی که شما حتی بلد نیستید درباره آن اظهار نظر کنید. جایی که برای اکران یک مستند درباره برجام و ... باید هفتهها دوید، جایی که برای دعوت از یک نیروی خادم نظام، روزها باید دنبال این مسئول و آن مسئول رفت. اینها همان دانشجویانی هستند که در اردوهای جهادیشان، به مردم محروم خدمت میکنند و در اردوی مشهد و پیاده روی اربعینشان، بدون ادعا، خادمی زوار را میکنند. اما متاسفانه امروز، موبایل در دست گرفتن و پست گذاشتن در یک کانال ۳۰۰ نفری ارزش شده و زحمتهای پنهان این دانشجویان بی ادعا، نادیده گرفته میشود تا بتوانند برای کاندید مورد نظر خودشان رای بگیرند.
در شهری که دعوا سر تغییر رئیس آموزش و پرورش، شهردار و... است و همه میخواهند آنها را از حزب خود انتخاب کنند، دانشجویان بی اعتنا به این موارد، هدف خودشان را دنبال کردند.
از مسائل درون دانشگاهی میگویند تا فرافکنی کنند. وقتی در این چهار سال، یکبار وارد دانشگاه نشده اند، وقتی اصلا اطلاعی از وضعیت سختگیری مسئولین به تشکلها ندارند، چطور به خودشان اجازه میدهند، اظهار نظر کنند؟ دعوت میکنم یکبار مهمان دانشگاههای این منطقه باشید، تا هم دانشجویان چهره شما را ببینند و فقط یل مجازی نباشید و هم شما راهنما و هم قطار دانشجویان شوید.
اینکه دانشجویان چهار سال نقدی نداشتند، دروغ و یا گزارهای از سر ناآگاهی است. انتقادات درون دانشگاهی، به مانند تحصن دانشجویان دانشگاه کاشان برای موضوعات فرهنگی، بارها انجام شده است. انتقادات به نماینده مجلس هم، بارها گفته شده و پاسخی دریافت نشده. قولهایی برای جلسه با دانشجویان، در سالهای گذشته بوده که آنها هم انجام نشد.
این تشکل ها، همان تشکلهای ۴ ساله گذشته هستند. ۴ سال پیش، هیچکدام از این تهمتها نبود، زیرا این اتحاد در بین آنها نبود. آقایان از این اتحاد ترسیده اند. اگر باز هم موج تهمتی یا تخریبی به دانشجویان رسید، دانشجویانی که خلاف احزاب، افراد سیاست زده و برخی رسانههای خودفروخته، هیچ منفعت مادی از رای آوری هیچکدام از کاندیداها ندارند، مطمئن باشید از سر خیانت است. آقایان طرفدار کاندیداها، تبلیغات خودتان را در چارچوب قانون و اخلاق انجام دهید، ان شاالله بهترین نفر وارد مجلس شود.
هادی خلیلی- دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.