
یادداشت دانشجویی|
شرکت در انتخابات مهم است و دقت در انتخابات مهم تر!
شخصی باید جایگاه نمایندگی مجلس را کسب کند که اساسا بداند کار مجلس چیست و قاعدتا از نمایندهای که برای سلفی گرفتن با موگرینی لَه لَه میزند نمیشود انتظار داشت برجام را بخواند بعد رای دهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی زنده دلی_* مجلس شورای اسلامی در ساختار حاکمیتی جمهوری اسلامی با ۲۹۰ نماینده یکی از قوا سه گانه نظام محسوب شده و با وظیفه قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین نقش تعیین کنندهای در حاکمیت دارد.
اگر مجلس قبلی را ضعیفترین یا حداقل یکی از ضعیفترین دورههای مجلس در جمهوری اسلامی ایران بدانیم، به عنوان نمونهای مشهود میتوان دید که مجلس ناکارآمد چه بلایی بر سر کشور میآورد. به همین خاطر است که شرکت در انتخابات برای تشکیل مجلس شورای اسلامی مهم است، چون اگر مجلسی نباشد در شرایط فعلی کشور که ساختارها و قوانین به اصلاح گسترده نیاز دارد تقریبا هیچ قانونی تصویب یا اصلاح نخواهد شد؛ و دقت در انتخاب نماینده مهمتر از خود شرکت در انتخابات است، زیرا شخصی باید جایگاه نمایندگی مجلس را کسب کند که اساسا بداند کار مجلس چیست؛ قاعدتا از نمایندهای که برای سلفی گرفتن با موگرینی لَه لَه میزند نمیشود انتظار داشت برجام را بخواند بعد رای دهد.
از نمایندهای که حتی نمیتواند F.A.T.F را درست تلفظ کند نمیشود انتظار داشت که بداند با فشار دادن دکمه موافق رای گیری میتواند چه خسارتی به نظام اقتصادی کشور بزند.
از نمایندهای که درخواست استیضاح وزیر میدهد بعد به خاطر یک شام باج مانندِ وزیر درخواستش را پس میگیرد نمیتوان انتظار داشت در گرانیها و نا بسامانیها و بی تدبیریهای دولت، درخواست توضیح کند.
پس شرکت در انتخابات مهم است و دقت در انتخابات مهم تر!
محمد مهدی زنده دلی، دانشجوی دانشگاه دامغان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.