حسيني: خبرنگاران حوزه كتاب در جهت افزايش سرانه مطالعه تلاش كنند
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر سيد محمد حسيني شب گذشته در مراسم تقدير از خبرنگاران حوزه كتاب در هتل انقلاب اظهار داشت: خبرنگاران حوزه كتاب به سهم خود بايد در جهت افزايش سرانه مطالعه تلاش كنند.
وزير ارشاد با اشاره به تسهيلاتي كه براي خبرنگاران در نظر گرفته شده است، افزود: در نظر گرفتن سختي كار براي حرفه خبرنگاري و اختصاص وام مسكن به آنها از جمله تسهيلات وزارت ارشاد براي اين قشر است كه اميدواريم زودتر اجرايي شود.
وي بيان داشت: انتظار ما از خبرنگاران عرصه كتاب اين است كه نسبت به بحث هاي جدي كه در كشور مطرح مي شود، بي اعتنا نباشند.
حسيني با اشاره به طرح حق التاليف شدن نويسندگان كه مدتي قبل در مجلس مطرح شد، گفت: شوراي نگهبان اين طرح را رد كرد، اما مطبوعات و رسانه ها به اين موضوع نپرداختند، در حالي كه مسئله بسيار مهمي بود.
وزير ارشاد در پايان گفت: بزودي كارگروه كتاب به دولت ارائه مي شود تا بتوانيم نسبت به مشكلات چاپ و نشر و ديگر مسائل اين حوزه تصميمات خوبي اتخاذ كنيم./انتهاي پيام/