تشکيلات حوزوي در 30 استان کشور ايجاد مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۷۸۱
مدير حوزه‌هاي علميه:

تشکيلات حوزوي در 30 استان کشور ايجاد مي‌شود

مدير حوزه‌هاي علميه گفت: بزودي در 30 استان کشور تشکيلات حوزوي ايجاد مي‌شود. 

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، آيت الله مرتضي مقتدايي 16 مردادماه در نشست دوره اي استادان سطوح عالي و خارج فقه حوزه علميه قم با اشاره به اين مطلب اظهار داشت: براي تقويت حوزه علميه قم بايد حوزه هاي علميه شهرستان ها تقويت شود و براي اين کار طرحي در دست داريم که در 30 استان کشور 30 مدير و شوراي استاني را ايجاد کنيم که اين کار از استان هاي سيستان و بلوچستان و تهران آغاز شده است.

وي افزود: در حال حاضر در 21 استان کشور شوراي هفت نفره مديريت حوزه تشکيل، و مدير هم از طريق اين شورا معين شده است؛ بنا داريم پس از ساماندهي استان ها، در قم نيز مدير حوزه علميه و شوراي استاني تعيين کنيم.

مدير حوزه هاي علميه در ادامه با تاکيد بر لزوم حفظ استقلال حوزه خاطرنشان کرد: استقلال حوزه را به هيچ قيمتي از دست نمي دهيم.

مقتدايي همچنين بيان داشت: کمک هاي دولت به حوزه، تنها مربوط به تعمير و تجهيز مدارس مي باشد، وگرنه اداره حوزه با مراجع عظام تقليد و از طريق وجوهات شرعي است.

وي خواستار تقويت ارتباط و تعامل صميمانه استادان حوزه با شاگردان خود شد و خاطرنشان کرد: در گذشته معاشرت استادان با طلبه ها بيشتر بود و امروز هم بايد اين تعامل به صورت صميمانه برقرار باشد./انتهاي پيام/‍

پربازدیدترین آخرین اخبار