راه اندازي بخش همودياليز مركز بهداشت و درمان زرين دشت
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محمد صادق قاسم پور جهرمي اظهار داشت: با راه اندازي بخش همودياليز در مركز بهداشت زرين دشت نخستين بيمار نيازمند به دياليز در اين بخش بستري شد و خدمات لازم را دريافت کرد.
وي افزود: تجهيزات مورد نياز اين بخش با همت اين خير نيك انديش و اهداي اعتباري معادل 80 ميليون تومان خريداري شده است.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان زرين دشت گفت: پيش از اين، بيماران دياليزي به منظور دريافت خدمات مورد نياز مجبور به مراجعه به شهرستان هاي مجاور بودند كه با راه اندازي بخش همودياليز زرين دشت اين مشكل برطرف شده است.
قاسم پور جهرمي تصريح کرد: دو نفر از پرستاران مركز بهداشت به مدت سه ماه در بخش همودياليز يكي از بيمارستان هاي شيراز آموزش ديده اند و در حال حاضر مشغول اراپه خدمت به بيماران هستند.
وي ابراز اميدواري كرد که با حمايت خيران و مساعدت مسئولان دانشگاه علوم پزشکي شيراز سطح كمي و كيفي بخش همودياليز اين مركز بهداشت ارتقا يابد تا بهترين خدمات در شهرستان زرين دشت به بيماران ارائه شود./انتهاي پيام/