آموزش‌هاي فرهنگي لازمه ارتباط بهتر استادان انقلابي و دانشجويان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۹۶۲
مدير فرهنگي دانشگاه گيلان:

آموزش‌هاي فرهنگي لازمه ارتباط بهتر استادان انقلابي و دانشجويان است

مدير فرهنگي دانشگاه گيلان با اشاره به اينكه نقش استادان به عنوان يك روشنفكر در برخورد با دانشجو مهم است، گفت: استادان انقلابي براي ارتباط بهتر با دانشجويان به كسب آموزش‌هاي فرهنگي نياز دارند.

توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه در چند سال اخير با رشد فزاينده دانشجو در دانشگاه هاي كشور روبرو بوده ايم، اظهار داشت: متاسفانه با افزايش دانشجو در دانشگاه ها، كمتر به مقوله فرهنگي توجه شده است.

وي ادامه داد: زماني كه تعداد قابل توجهي از دانشجويان جذب دانشگاه شدند توجه به مسائل فرهنگي فراموش شد؛ چرا كه نقش اساسي دانشگاه ها در جنبه آموزشي خلاصه شد.

مدير فرهنگي دانشگاه گيلان با بيان اينكه بي توجهي به مسائل فرهنگي در حقيقت با عدم نظارت بر خوابگاه هاي دانشجويي همراه شده است، تصريح كرد: اولياي دانشجويان در خوابگاه هاي دانشجويي به دنبال آسايش رفاهي و فعاليت هاي فرهنگي براي فرزندان خود هستند؛ اين در حالي است كه افزايش جمعيت دانشجويان خوابگاهي در هر سال، توجه به مسائل فرهنگي را كمتر كرده است.

توكلي با اشاره به اينكه در حال حاضر اغلب نيروهاي فرهنگي دانشگاه ها دانش فرهنگي ندارند، اذعان داشت: متاسفانه در خصوص جذب نيروهاي ارزشي انقلاب چندان موفق عمل نكرده ايم و لازم است كه دولت دهم در اين خصوص يك نگاه بنيادي ايجاد كند.

وي با بيان اينكه از جمله دغدغه هاي مقام معظم رهبري توليد علم، نخبه پروري و افزايش بصيرت فرهنگي در دانشگاه هاست، افزود: هر چند ما از لحاظ كمي موفق بوده ايم، اما هنوز موفق به ايجاد يك حركت انقلابي در دانشگاه ها نشده ايم و ضروري است كه در اين خصوص همه ارگان هاي دانشگاهي همكاري كنند.

مدير فرهنگي دانشگاه گيلان با بيان اينكه آموزش عالي كشور راهبرد فرهنگي مستدل و محكمي را دنبال نمي كند، خاطرنشان كرد: يكي از راهبردهاي فرهنگي دانشگاه گيلان، ايجاد معاونت فرهنگي مستقل در دانشگاه بود كه هنوز متاسفانه در بسياري از دانشگاه ها از لحاظ ساختاري و اداري در اين خصوص با مشكل مواجه هستيم.

توكلي در ادامه ضمن انتقاد از بزرگنمايي برخي مسائل كوچك در دانشگاه ها بيان داشت: به طور مثال رويكردهاي ضدديني و جريان هاي انحرافي در دانشگاه ها بزرگنمايي مي شود و اين خود يك آسيب فرهنگي بزرگ در دانشگاه است.

وي افزود: اكثر مديران دانشگاه ها مديران ارزشي و دلسوز هستند، اما تفكر غالب بر دانشگاه تفكر فرهنگي نيست.

مدير فرهنگي دانشگاه گيلان تصريح كرد: دانشجو، استاد را پناهگاه خود مي داند، بنابراين نقش استادان در كاركردهاي فرهنگي بسيار مهم است و به نظر مي رسد كه استادان دانشگاه ها نياز به آموزش هاي فرهنگي در اين زمينه دارند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار