آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۰۳۷۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

نادری: مشکل اصلی در کشور سیاست نئولیبرال است / باید با نظارت بر دولت سرمایه اجتماعی را باز گردانیم

نامزد پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس گفت: مجلس یازدهم باید با نظارت صحیح، دولت را در مسیر درست قرار دهد و سرمایه اجتماعی که در این ۶ سال از دست‌رفته را به‌ نظام برگرداند.
امید فعال

نادری: نتایج برجام را هم دیدیم / شکاف طبقاتی هر روز بیشتر می‌شود

احمد نادری منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد ضعیف نمایندگان مجلس دهم، اظهار داشت: مجلس دهم و دولت فعلی که همسو باهم مباحثی را مطرح می‌کنند، یک رویکرد نئولیبرال در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی خود دارند. مشکل اصلی در کشور، سیاست نئولیبرال است که کشور و سیاست‌گذاری آن را در ذیل غرب تعریف می‌کند و همه چشم امید خود را به غربی‌ها دوخته است.

وی ادامه داد: دولت با همین تفکر پدیده برجام را مطرح کرد و همه‌ ما افتضاحات بعد آن را دیدیم؛ دولتمردان فعلی همه راه‌حل‌ها را در غرب می‌بینند و بار‌ها نیز تأکید کرده‌اند که باید با کدخدا بست.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس افزود: این رویکرد نئولیبرال شکاف اقتصادی را در کشورمان پررنگ کرد و در جامعه براثر سیاست‌گذاری‌های غلط، شکاف‌های طبقاتی ایجادشده و طی این سال‌ها، طبقات متوسط ضعیف‌تر شده و به طبقات فرودست و محروم تبدیل گردیده است. مثال آن را می‌توان در عوض کردن خانه‌ها و رفتن به مناطق پایین‌دست و حاشیه‌نشینی نام برد. بسیاری از مردم به این نتیجه رسیده‌اند که با شرایط فعلی نمی‌توانند در محل سکونت خود زندگی کنند و مجبورند که حاشیه‌نشین شوند.

نادری در خصوص وظایف مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی دو وظیفه دارد که وظیفه اول آن قانون‌گذاری و ریل‌گذاری صحیح است و وظیفه دوم را نظارت به قوانین و رفتار دولتمردان می‌توان دانست. در چهار سال گذشته شاهد بودیم که در بعد نظارتی مجلس اساساً اتفاقی نیفتاد و همواره مجلس با سیاست‌های دولت همراهی کرد.

وی تأکید کرد: مجلس یازدهم باید به سمت قانون‌گذاری درست برود و از تضعیف کشور در تفکر غرب جلوگیری کند؛ با نظارت صحیح، دولت را در مسیر درست قرار دهد و سرمایه اجتماعی که در این ۶ سال ازدست‌رفته را به‌نظام برگرداند.

عضو هیئت‌علمی گروه انسان‌شناسی دانشگاه تهران بیان داشت: در مسئله اقتصاد باید نگاه به درون و ظرفیت‌های موجود باشد و در سیاست خارجی نیز، باید نگاه به کشور‌های منطقه در اولویت قرار بگیرد؛ غرب را نقطه آغاز و پایان ندانیم و اگر غرب را مبدأ قرار بدهیم، از ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای غافل می‌شویم؛ ما یک بازار ۶۰۰ میلیونی نفری در اطرافمان داریم. انشاالله بتوانیم از این پیچ بزرگ تاریخی که حضرت آقا فرمودند، عبور کنیم و به یک کشور قدرتمند تبدیل شویم.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس بابیان اینکه FATF نمی‌تواند مشکلی از اقتصاد در کشور را حل کند، تصریح کرد: این ترفند را اصلاح‌طلبان برای فریب افکار عمومی به کار می‌برند و مسئله تازه‌ای نیست؛ پیرامون برجام نیز همین افکار خود را همراه با جنگ روانی مطرح کردند. در بحبوحه پیگیری برجام، دولتمردان گفتند که اگر با کدخدا ببندیم و تحریم‌ها رفع شود، می‌توانیم آب خوردن داشته باشیم.

وی ادامه داد: سرنوشت FATF نیز مانند برجام است. ساختار FATF و نهاد‌هایی که این سیاست‌ها را تحمیل می‌کند، باید بررسی شود و آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی به‌عنوان کنشگر در این نهاد حضور دارند؛ چگونه سرنوشت اقتصادی کشور را دست سه تا از دشمنان قسم‌خورده کشورمان بدهیم و اگر FATF اجرا شود، کشور به سمت نابودی می‌رود. آمریکا در سال‌های اخیر منافذ دور زدن تحریم‌ها را به‌وسیله همراهی برخی جریانات داخلی بسته است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار