کد خبر:۸۳۱۰۴۱
نشست شورای امنیت درباره ادلب؛

الجعفری: مبارزه سوریه با تروریسم در خاک خودش است / مبارزه نیروهای سوری با تروریسم طبق قطعنامه‌ سازمان ملل ادامه دارد

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در نشست فوق العاده شورای امنیت درباره ادلب اعلام کرد که این منطقه جزو خاک سوریه است و مبارزه نیروهای سوری با تروریسم طبق قطعنامه‌های سازمان ملل ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از الاخباریه، «بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل بامداد شنبه در سخنانی در نشست فوق العاده شورای امنیت درباره ادلب بر ادامه کار ارتش سوریه برای مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

بشار الجعفری با بیان اینکه ادلب جزو سوریه است، افزود: سوریه در خاک خود با تروریسم مبارزه می‌کند و نه در خاک دیگری.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تاکید کرد که مبارزه نیروهای سوری با تروریسم طبق قطعنامه‌های سازمان ملل ادامه خواهد داشت.

بشار الجعفری عنوان کرد: ارتش ترکیه مراکز دیده بانی خود در شمال سوریه را که هدف از ایجاد آن، نظارت بر تحرکات تروریست‌ها است، به اتاق‌های عملیات جهت حمایت از این تروریست‌ها تبدیل کرده است.

وی گفت: دلیل حمایت نیروهای ترکیه از تروریست‌ها، کشته شدن نظامیان ترکیه‌ای در صفوف تروریست‌ها در اطراف ادلب است.

بشار الجعفری تصریح کرد: دمشق حملات ترکیه به مواضع ارتش سوریه را محکوم و بهانه‌های آنکارا در خصوص اجرای توافق را رد می‌کند.

وی همچنین اعلام کرد: ما به شدت اقدام جنایتکارانه ترکیه در استفاده از غیرنظامیان سوری به عنوان سپر انسانی در جهت تحقق منافعش را محکوم می‌کنیم.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در پایان سخنان خود درباره اینکه برخی‌ها همچنان از جنایت‌های ترکیه در استفاده از گذرگاه‌های انسانی برای انتقال سلاح برای تروریست‌ها حمایت می‌کنند، ابراز تاسف کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار