آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۱۴۲

طرح نظارت نوروزی تعزیرات کلید خورد

طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی از امروز ۱۰ اسفند آغاز شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات همانند سال‌های گذشته آغاز شد.

این طرح به منظور همکاری با سایر سازمان‌ها با هدف حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه در برابر متخلفان، سالم سازی فضای کسب و کار، نظارت بر سیستم توزیع کالا و خدمات، حمایت از فضای کسب و کار در برابر التهاب، پیشگیری از تخلفات حوزه کسب و کار علی الخصوص نمایشگاه‌های بهاره و حضور موثر و استفاده از تمام ظرفیت‌های سازمان در برخورد با گرانفروشی و سایر تخلفات احتمالی برگزار می‌شود.

طرح نظارت نوروزی با محوریت اقدامات پیشگیرانه و شبه قضایی برگزار می‌شود.

به همین منظور مرحله نخست این طرح از امروز ۱۰ اسفند آغاز شده و تا ۲۹ اسفندماه ادامه دارد.

همچنین مرحله دوم طرح نیز از یکم تا ۱۵ فروردین ماه سال جدید برگزار خواهد شد و در این بازه زمانی هزار و ۳۰۰ نفر از نیرو‌ها و بازرسان تعزیرات در کشیک به خدمت رسانی به مردم خواهند بود.

شهروندان می‌توانند در این ایام شکایات خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۳۵ و یا سایت t. ۱۳۵.ir تعزیرات حکومتی ثبت کنند.

این طرح که هرساله برگزار می‌شود در سال گذشته، ۵۰۰ تیم گشت و با ۳.۵ برابر افزایش نیرو، نسبت به سال قبل اقدامات خود را آغاز و اهدافی مانند حمایت از مصرف کننده و سالم سازی فضای کسب و کار و نظارت وکنترل مفید بر توزیع و بعد از آن مواجهه قانونی و قاطعانه و سریع با تخلفات احتمالی را دنبال کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار