آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۲۱۹
بسیج دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلید:

اجرای طرح خرید خدمات آموزشی باعث کاهش کیفیت آموزشی می‌شود

بسیج دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلید در بیانیه‌ای اعلام کرد: طرح خرید خدمات آموزشی به بهانه کمبود معلم و کاهش هزینه اقتصادی دولت در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلید در بیانیه ای اعلام کرد: طرح خرید خدمات آموزشی هستیم که به بهانه کمبود معلم و کاهش هزینه اقتصادی دولت در حال اجراست. این طرح ننگین آموزش مدارس مناطق محروم به پیمانکارهایی سپرده می‌شود که بعضا از محرومیت و بیکاری در این مناطق سوء استفاده کرده و با هزینه‌ای اندک سعی در به کارگیری افراد مختلف به عنوان معلم مدرسه دارند که این باعث کاهش شدید کیفیت آموزشی و تربیتی دانش آموزان می‌شود که این خود نقض‌کننده سند بالادستی تحول بنیادین است.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام
همانطور که مستحضرید، آموزش و پرورش یکی از مهم¬ترین ارکان و شاید مهم¬ترین رکن نظام جمهوری اسلامی می‍‌باشد.

طبق ماده 8 قانون مدیریت خدمات کشوری ، نظام آموزش و پرورش یک نهاد حکومتی محسوب می‌شود؛ بنابراین در این نهاد باید آرمانها و اهداف نظام جمهوری اسلامی به عنوان ملاک اصلی در نظر گرفته شود و خروجی آن انسانی در طراز انقلاب اسلامی باشد که این امر لزوما با توجه و عمل به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش محقق می‌شود. سندی که در بندی از آن تقویت شان حاکمیتی نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی در ابعاد سیاست‌گذاری ، برنامه‌ریزی ، پشتیبانی ، نظارت و ارزیابی در کنار کاهش تصدی‌گری در امور غیرضرور در بعد اجرا با رعایت اصل عدالت مورد تاکید قرار گرفته است.

اما متاسفانه در چند سال اخیر شاهد برنامه‌ای تحت عنوان طرح خرید خدمات آموزشی هستیم که به بهانه‌ی کمبود معلم و کاهش هزینه اقتصادی دولت در حال اجراست. در حالی که این طرح خیانتی به دانش¬آموزان و خانوادهای مناطق محروم کشور است. زیرا در این طرح ننگین آموزش مدارس مناطق محروم به پیمانکارهایی سپرده می‌شود که بعضا از محرومیت و بیکاری در این مناطق سوء استفاده کرده و با هزینه‌ای اندک سعی در به کارگیری افراد مختلف به عنوان معلم مدرسه دارند که این باعث کاهش شدید کیفیت آموزشی و تربیتی دانش آموزان می‌شود که این خود نقض‌کننده سند بالادستی تحول بنیادین می‌باشد و همچنین منافی اجرای عدالت آموزشی در سطح کشور است ؛ زیرا این طرح ظاهرا مخصوص مناطق محروم است و در مناطق مرفه¬نشین جایگاهی ندارد!

با وجود تمام این مسائل اما متاسفانه شاهد افزایش 22درصدی بودجه مربوط به این طرح در لایحه بودجه99 نسبت به سال گذشته هستیم.

این برای قشر فرهنگی و معلم جامعه بسیار سنگین است که با نگاه اقتصادی به مسئله تربیت ، گام به گام آموزش و پرورش کشور ما به سمت خصوصی سازی برده شود که این خود از توطئه‌های دشمنان استقلال این کشور و این نظام است.

لذا ما دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به شدت پیگیر این مسئله خواهیم بود و هرگز اجازه‌ی اجرای چنین طرحی را نخواهیم داد و امیدواریم که نمایندگان ملت نیز با بصیرت وارد شوند و جلوی تصویب این لایحه را بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار