آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۲۵۰

ارائه خدمات غیرحضوری به بیمه شدگان تأمین اجتماعی

معاون بیمه سازمان تأمین اجتماعی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، به تمامی بیمه‌شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می‌کنیم از طریق درگاه خدمات غیرحضوری این سازمان درخواست خود را ثبت و پی‌گیری کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون بیمه سازمان تأمین اجتماعی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، به تمامی بیمه‌شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می‌کنیم از طریق درگاه خدمات غیرحضوری این سازمان درخواست خود را ثبت و پی‌گیری کنند.

مهرداد قریب اظهار داشت: مهمترین خدمتی که بیمه شدگان برای استفاده از آن به واحد‌های اجرایی سازمان تأمین اجتماعی مراجعه می‌کنند، مربوط به دفترچه‌های درمانی است.

وی افزود: توصیه ما به افرادی که قصد دریافت دفترچه جدید دارند، این است که قبل از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های سازمان تأمین اجتماعی ابتدا از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی https://eservices.tamin.ir/ درخواست خود را ثبت کنند تا در زمان حضور در واحد‌های مربوطه؛ تحویل دفترچه آنان در کمترین زمان ممکن انجام شود.

قریب ادامه داد: ثبت و پیگیری درخواست‌های برخورداری از تعهدات کوتاه مدت سازمان تأمین اجتماعی از دیگر موضوعات مراجعه بیمه شدگان و بازنشستگان به واحد‌های اجرایی برشمرد و گفت: درحال حاضر بسیاری از خدمات کوتاه مدت از قبیل: کمک هزینه ازدواج، غرامت دستمزد ایام بیماری و ایام بارداری، کمک هزینه اروتز و پروتز و کمک هزینه کفن و دفن و بسیاری دیگر از خدمات سازمان تأمین اجتماعی از طریق درگاه خدمات غیرحضوری قابل انجام است.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دریافت لیست و حق بیمه را نیز مهمترین موضوع مربوط به کارفرمایان برشمرد و گفت: درحال حاضر نیز حدود ۹۸ درصد از لیست و حق بیمه کارگاه‌های تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی نیست.

قریب در پایان افزود: خدمات غیرحضوری بهترین جایگزین برای مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های سازمان تأمین اجتماعی است و با توجه به شیوع ویروس کرونا به بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می‌کنیم حتی الامکان از خدمات غیرحضوری استفاده کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار