کد خبر:۸۳۳۰۸۰
رئیس یک شرکت دانش بنیان خبر داد

خط تولید به نفع مبارزه با کرونا / به‌کارگیری حداکثر ظرفیت شرکت دانش بنیان برای تولید ماسک

رئیس یک شرکت دانش بنیان گفت: با کار سه شیفته حداکثر ظرفیت شرکت را برای تولید دستگاه‌های ساخت ماسک و مواد ضدعفونی کننده به کار گرفته‌ایم.

نوید نجات بخش، رئیس شرکت دانش بنیان بهیار صنعت، مستقر در شهرک علمی و فناوری اصفهان، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت این شرکت در زمینه تولید موادضدعفونی کننده، گفت: از همان ابتدای که شیوع کرونا در کشورمان از طریق وزارت بهداشت اعلام شد، از این وزارتخانه برای تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده با شرکت ما تماس گرفتند، چون فناوری‌های شرکت، نیروی انسانی و زمینه کاری می‌تواند در تولید این محصولات استفاده شود.

نجات بخش افزود: از همان هفته اول اسفند وارد طراحی و ساخت ماسک سه لایه جراحی و مواد ضدعفونی کننده شدیم و برای آن نیاز به پشتوانه مکانیکی برای تولید دستگاه‌ها و ماشین‌های ساخت این محصولا داشتیم.
 
رئیس این شرکت دانش بنیان ادامه داد: برای این منظور با واحد‌های مکانیکی و همینطور مواد و بیوتکنولوژی برای تولید محلول و ژل ضدعفونی کننده وارد مذاکره شدیم. پس از آن چند دستگاه برای تولید ماسک ساختیم و در حال حاضر نمونه‌های اولیه آن تولید شده و نیاز است که استاندارد‌های لازم را کسب کرده و تأییدیه‌های نهایی رای برای این دستگاه‌ها دریافت کنیم. پس از آن آمادگی داریم که این دستگاه‌ها را در اختیار هر نهاد و وزارتخانه‌ای که نیاز دارد، بگذاریم.
 
وی درخصوص ساخت دستگاه تولید ژل ضدعفونی کننده و محلول نیز گفت: این دستگاه‌ها نیز چند روز گذشته ساخته شدند و مجوز‌های لازم از سازمان قضا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دریافت کرده اند.
 
نجات بخش به فعالیت سه شیفته کارکنان این شرکت اشاره کرد و گفت: نتیجه کار ما اکنون برای کشور بسیار مهم است و به همین دلیل کارکنان شرکت هم برای رسیدن به نتیجه در شرایط سخت کار خود را ادامه می‌دهند. افرادی را در شرکت داریم که چند روز است که به منزل نرفته اند تا کار خود را کامل کنند.
 
وی با بیان اینکه همکاری با دانشجویان و تشکل‌های جهادی دانشجویی نیز داریم، گفت: در حال حاضر دستگاه‌های ما توان ساخت ۵۰ هزار ماسک در شبانه روز را دارند و هر چه تعداد این دستگاه‌ها افزایش پیدا کند، ظرفیت تولید ماسک نیز بیشتر می‌شود. احتمالا در هفته‌های آینده به تولید ۲۵۰ هزار ماسک در روز هم برسیم.
 
رئیس این شرکت دانش بنیان افزود: برای دستگاه‌های ساخت ژل و محلول ضدعفونی کننده نیز اولویت ما مراکز درمانی اصفهان بوده است و بدون محدودیت می‌توانیم این دستگاه‌ها را تولید کنیم و به دست مسئولان و جهادگران عرصه بهداشت برسانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار