معنويت افزايي، رويكرد بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج در سال تحصيلي جديد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۲۲
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج:

معنويت افزايي، رويكرد بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج در سال تحصيلي جديد است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج گفت: اين تشكل دانشجويي با اتخاذ رويكرد معنويت افزايي اعضا به استقبال سال تحصيلي جديد مي رود.

محمدرضا حسين دوست در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، با بيان اين مطلب كه بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج با اتخاذ رويكرد معنويت افزايي اعضا به استقبال سال تحصيلي جديد مي رود، اظهار داشت: در حال حاضر، انتظارات از بسيج دانشجويي به گونه اي است كه ايجاب مي كند اعضا با خودسازي و پرهيز از انجام كارهاي سطحي، پاسخگوي اين حجم انتظارات و توقعات باشند.

وي همچنين مطالبه گري از مسئولان دانشگاه و استان را با پيشگامي و جلوداري قبل از بروز خطا و اشتباه، از ديگر رويكردهاي بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج دانست و افزود: مطالبه گري از مسئولان يكي از وظايف و رسالت هاي ذاتي بسيج دانشجويي است و اين مهم در دهه چهارم انقلاب كه دهه پيشرفت و عدالت نام دارد، ضرورت بيشتري پيدا مي كند.

حسين دوست ادامه داد: كانون مطالعات فكري بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج در نظر دارد در سال تحصيلي جديد در تعاملي صميمانه با انجمن اسلامي دانشجويان مستقل اين دانشگاه كرسي هاي آزاد انديشي را كه سال گذشته با بيش از 10 نشست توسط اين انجمن پيگيري شد، تداوم دهد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج رشد كيفي اعضاي شوراي بسيج و رشد كمي عضوگيري از دانشجويان را از ديگر برنامه هاي مهم اين تشكل در سال تحصيلي جديد برشمرد و افزود: تربيت نيروهاي هم طراز با اهداف انقلاب اسلامي رسالت مهم بسيج دانشجويي در فضاي دانشگاه است و بر همين اساس، افزايش كيفيت اطلاعات و قدرت تحليل دانشجويان و مسئولان كانون هاي بسيج در دستور كار اين تشكل قرار گرفته است.

وي در پايان توجه به تقويت بعد علمي بسيج را يادآور شد و گفت: در تلاشيم با همكاري انجمن هاي علمي دانشگاه برنامه هاي تاثيرگذاري در اين خصوص اجرا كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار