کد خبر:۸۳۳۳۸۴
برای مقابله با کرونا؛

فرانسه تجمع بیش از هزار نفر را ممنوع کرد

دولت فرانسه با افزایش شمار مبتلایان به کرونا و آمار مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری، تجمعات بیش از هزار نفر را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو دولت فرانسه با افزایش شمار مبتلایان به کرونا و آمار مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری، تجمعات بیش از هزار نفر را ممنوع اعلام کرد.

شبکه فرانس ۲۴ گزارش داد که تا شامگاه یکشنبه آمار مبتلایان به بیماری جدید کرونا در فرانسه به یکهزار و ۱۲۶ نفر و فوتی‌های ناشی از این بیماری به ۱۹ تن افزایش یافته است.

پس از برگزاری نشست اضطراری کابینه دولت با امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه، وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد که سطح هشدار برای شیوع بیماری کرونا همچنان در سطح ۲ می‌ماند، اما تدابیر جدیدی اتخاذ می‌شود.

«اولیویه ورن» گفت که تجمعات بیش از یکهزار نفر به جز برای تظاهرات، درمان و حمل‌ونقل عمومی در این کشور ممنوع خواهد بود.

ورن همچنین تاکید کرد که انتخابات شهرداری‌ها در فرانسه که طبق برنامه پیشین روز ۱۵ مارس (۲۵ اسفندماه) برگزار خواهد شد.

وزارت بهداشت فرانسه در اقدام دیگری برای پیشگیری از شیوع کرونا، اقدامات جدیدی را برای تسهیل ارتباط بیماران با پزشکان از راه دور اعلام کرد.

فرانسه پس از ایتالیا دومین کشور در اروپا از لحاظ شمار مبتلایان و فوت ناشی از کرونا است. در ۲۴ ساعت گذشته دست کم ۱۷۷ نفر مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور گزارش شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار