بسيج اساتيد عقبه تئوريک نظام اسلامي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۵۹
فرماندار شهرستان مرودشت:

بسيج اساتيد عقبه تئوريک نظام اسلامي است

فرماندار شهرستان مرودشت گفت: تفکر بسيجي منشاء ظهور و بروز تفکر جامعه مهدوي(عج) است و بسيج اساتيد نيز به عنوان عقبه تئوريک نظام اسلامي مطرح است.

به گزارش خبرنگار « شبکه خبر دانشجو» از شيراز، سيد يدالله حسيني، ظهر امروز در مراسم توديع و معارفه جانشينان سازمان بسيج اساتيد فارس در محل اين سازمان اظهار داشت: همه کمالات و افتخارات ما در اين است که در لباس مقدس پاسداري و حماسي نقش آفريني کنيم و با شهدا و امام شهدا محشور شويم.

وي افزود: کار در بسيج اساتيد، علاوه بر داشتن روحيه پاسداري و بسيجي نياز به يک هنرمندي خاص دارد که مقتضيات آن کار ميداني در دانشگاه است.

جانشين سابق سازمان بسيج اساتيد فارس با اشاره به اينکه بخش عظيمي از خطاب و عتاب بيانات مقام معظم رهبري و فرامين امام راحل(ره)، متوجه دانشگاه بوده و هست، گفت: تفکر بسيجي منشاء ظهور و بروز تفکر جامعه مهدوي(عج) است و بسيج اساتيد نيز به عنوان عقبه تئوريک نظام اسلامي است.

حسيني بيان داشت: امروز بسيج دانشجويي و اساتنيد در حوزه جنگ نرم خطاب مستقيم فرامين مقام عظماي ولايت هستند که در حوزه انساني، اساتيد به عنوان طراحان و فرماندهان حوزه مقابله با جنگ نرم مي باشند.

فرماندار شهرستان مرودشت، با بيان اينکه تمام افتخارم اين است که سرباز حوزه جنگ نرم هستم، گفت: بنا به فرامين رهبر معظم انقلاب، غفلت در حوزه جنگ نرم مانند غفلت سربازان در جنگ احد است و بايد با هشياري حرکت نماييم.

وي با اشاره به مدت محدودي که در پست جانشين سازمان بسيج اساتيد فارس مشغول خدمت بوده است، بيان داشت: برگزاري دوره طرح بصيرت با همت ويژه دانشگاه شيراز و کمک دانشگاه پيام نور از جمله فعاليت هاي چشمگير بنده بوده است.

حسيني به ظرفيت هاي خوب استان فارس براي فعاليت بسيج اساتيد اشاره کرد و گفت: درک بالا و حمايت بي دريغ فرمانده سپاه فجر استان فارس در تعامل با بسيج اساتيد و بسيج دانشجويي که در کل کشور بي نظير است، حضور مسئولين و اساتيد حزب اللهي در دانشگاه هاي فارس و هماهنگي قوي که در بدنه سپاه وجود دارد، از نکات قوت همگرايي در فارس است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار