آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۹۶۱

«عبدالله» درخواست ملاقات نمایندگان آمریکا را رد کرد

به‌دنبال بالا گرفتن اختلافات میان ریاست اجراییه افغانستان و آمریکا، عبدالله درخواست ملاقات نمایندگان واشنگتن را رد کرد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منابع نزدیک به کاخ سپیدار از تلاش ناکام نمایندگان آمریکا برای دیدار با ریاست اجراییه افغانستان خبر دادند.

خیلزاد نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان به همراه راس ویلسون سفیر آمریکا در کابل که به دیدار عبدالله آمده بودند، نتوانستند با وی ملاقات کنند.

یک منبع نزدیک به ریاست اجراییه افغانستان، در این باره گفت: عبدالله درخواست ملاقات خلیلزاد و سفیر آمریکا در کابل را نپذیرفت.

وی درباره دلایل این عدم پذیرش از سوی عبدالله گفت: ریاست اجراییه به دلیل حضور خلیلزاد در مراسم تحلیف غنی و همچنین حمایت آمریکا از تقلب در افغانستان این ملاقات را رد کرده است.

وی همچنین گفت که حامد کرزی نیز درخواست نمایندگان آمریکا را نپذیرفته است.

امروز حامد کرزی در بیانیه‌ای مسبب وضعیت نگران‌کننده فعلی افغانستان را آمریکا دانست و آن را نتیجه سیاست و عملکرد تحقیرآمیز و تفرقه افکنانه آمریکا در برابر مردم افغانستان خواند.

وی پیش از این نیز روند انتخابات افغانستان را منعکس کنندۀ اهداف خارجی‌ها دانست که به مردم افغانستان تحمیل شد و مغایر با اصول و ارزش‌های مردم سالاری است.

اختلافات میان عبدالله و آمریکا از آنجایی بالا گرفت که این کشور به دخالت در امور انتخاباتی افغانستان از سوی احزاب مختلف متهم شد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار