به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا در بیانیه ای کشتار مسلمانان هند را محکوم کرد.
متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
« بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ»
تصویب لایحه حقوق شهروندی که به موجب آن مهاجرین مسلمان از کشورهای بنگلادش، افغانستان، و پاکستان که پیش از سال 2015 وارد هند شده اند از دریافت امتیاز شهروندی هند مستثنی می شوند، موجب اعتراض قانونی و تظاهرات مسالمت آمیز مسلمانان در هند شد. همزمان رئیس جمهور آمریکا در سفر خود به هند طی سخنانی در جمع مردم احمدآباد، آشکارا مسلمانان را تروریست نامید و هندوها را برای جدا کردن مسلمانان از جامعه هند تشویق کرد. هندوهای افراطی در دهلی نو برای پایان دادن به اعتراضات و تجمعات مسلمانان به آنها حمله کردند و خودروها، خانه ها، مغازه ها، و مساجد مسلمانان را به آتش کشیدند. پلیس و نیروهای امنیتی هند با انفعالی عمدی دست خشونت طلبان افراطی را برای سه روز در آسیب رساندن به اموال و جان مسلمانان بازگذاشتند. در نتیجه این جنایات حدود 50 نفر کشته و بیش از 250 تن مجروح شدند. جنایاتی که در دهلی نو بر مسلمانان گذشت همچون لکه ننگی بر تاریخ هند تا ابد باقی خواهد ماند و هرگز فراموش نخواهد شد. تصاویری که از این جنایات منتشر شد تکان دهنده اند. به چماق بستن افرادی بی دفاع، زنده سوزاندن مسلمانان در خانه هایشان، هتاکی به زنان و مردان مسلمان، و از همه طاقت فرساتر صحنه زنده به گورکردن مادر و کودکی مسلمان!
علاوه بر عدم ممانعت پلیس هند یا حتی حمایت آن از هندوهای افراطی در اعمال خشونت علیه مسلمانان، آنچه مورد تاسف است سکوت حمایت آمیز سازمان های بین المللی مدافع حقوق بشر در محکومیت جنایات هندوهای افراطی علیه مسلمانان در هند است. تاسف بار تر از آن اما خاموشی دولت های به ظاهر مسلمانی است که چشم خود را به روی فجایعی که بر مسلمانان در هند گذشت بسته اند.
دشمنی و عناد آمریکا و صهیونیست با مسلمانان بر هیچ کس پوشیده نیست، آنها همواره تلاش میکنند با سناریوی جدیدی به اسلام و مسلمین ضربه بزنند. این بار اما، سفر ترامپ به هند و دیدار او با دولتمردان هندی، موج جدیدی از رفتارهای وحشانیه را به همراه داشت که هندوهای افراطی و نظامیان هندی بازیگران این صحنه بودند. هرچند اتاق فکر این صحنه توسط آمریکا و هم پیمانانش اداره و هدایت می شد.
ما دانشجویان اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا، تاکید می کنیم که تبعیض در بهره مندی از حقوق شهروندی به بهانه تفاوت در دین یا نژاد خلاف صریح منشور حقوق بشر سازمان ملل متحد است. ما ضمن محکوم کردن جنایات اخیر علیه مسلمانان در کشور هند، و اعتراض به سکوت سازمانهای مدافع حقوق بشر و کشورهای مسلمانی که نسبت به این جنایات بی تفاوت مانده اند؛ خواستار برگزار نشستی بین سران کشورهای اسلامی و سازمانهای حقوق بشر برای پایان دادن سریع به تجاوزات و استیفای حقوق مسلمان هند هستیم.
به امید روزی که مستضعفین که صاحبان اصلی زمین هستند در صلح و عدل و داد بر زمین حکم فرمایی میکنند.
«وَنُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ»
اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا