آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۶۳۶

کرونا مسابقات ورزشی افغانستان را تعطیل کرد

در پی شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشور‌های جهان، ریاست تربیت بدنی و ورزش افغانستان از لغو تمامی مسابقات ورزشی خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در پی شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشور‌های جهان، ریاست تربیت بدنی و ورزش افغانستان از لغو تمامی مسابقات ورزشی خبر داد.

فردین فروتن، مسوول مطبوعاتی این ریاست گفت که این تصمیم پس از بحث با مسوولان ۵۴ فدراسیون ورزشی اتخاذ شده و از تمامی ولایات خواسته شده تا آن را اعمال کنند.

وی افزود که تمامی فعالیت‌های ورزشی در افغانستان از جمله تمرینات تیم‌های ملی تا زمان نامعلومی تعطیل شده است.

فروتن گفت که ریاست تربیت بدنی افغانستان با ارسال نامه‌ای به فدراسیون بزکشی خواستار توقف لیگ بزکشی شود. این لیگ به حمایت رادیو تلویزیون ملی به راه افتاده و در حال جریان است.

پیش‌تر مسوولان تلویزیون ملی گفته بودند، در صورتی که شیوع ویروس کرونا گسترش پیدا کند، لیگ بزکشی را متوقف می‌کنند.

این در حالی است که شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در افغانستان به ۱۰ نفر رسیده است. موارد مثبت ویروس کرونا برای نخستین‌بار در بلخ و کاپیسا نیز ثبت شده است.

وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرده است که ۳ مورد مثبت ویروس کرونا در بلخ، سمنگان و کاپیسا شناسایی شده است. پیش از این پنج مورد در هرات و دو مورد در سمنگان ثبت شده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار