کد خبر:۸۳۵۱۲۷

«فرش قرمز» تلویزیون برای احمد نجفی

«فرش قرمز» به تهیه کنندگی و کارگردانی سعید نقیبی با اجرای احمد نجفی از سوم فروردین ماه هر روز روی آنتن شبکه ایران کالا می‌رود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «فرش قرمز» که بزنگاه حضور تولید کننده ایرانی در عرصه تولید ملی روی آنتن تلویزیون محسوب می‌شود، به معرفی ظرفیت‌های بازار بزرگ تولیدکنندگان ایرانی می‌پردازد.

به گفته نقیبی در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق بستر‌های اقتصاد مقاومتی تمام هم اتاق فکر این برنامه حضور موثر و متفاوت صاحبان صنایع و سردمداران تولید ملی است.

رویکرد حداکثری در ترغیب تولید، امیدبخشی، خودباوری و خوداتکایی از جمله اهداف تولید «فرش قرمز» است که با میزبانی برند‌های موفق ایرانی نظیراستیل البرز، مارال چرم، زاگرس پوش، نامی نو و ... با شعار «فرشی قرمز در بازار بزرگ ایران برای شما تولید کنندگان ایرانی پهن کردیم» پخش می‌شود.

این برنامه از سوم فروردین ماه در ٢٦قسمت ۴۵ دقیقه‌ای با اجرای احمد نجفی بازیگر پیشکسوت که با این برنامه دوباره به صحنه اجرا برمی گردد، از شبکه ایران کالا پخش خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار