رئیس دانشگاه فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کمبود ماسک در کشور، این دانشگاه با استفاده از ظرفیتهای موجود در تولید ماسک و لباسهای بیمارستانی به استان کمک میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حداد سبزوار، ریاست دانشگاه فنی و حرفهای خراسان رضوی، در این رابطه اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کمبود ماسک در کشور، دانشگاه فنی و حرفهای استان خراسان رضوی سعی بر این داشته تا با استفاده از ظرفیتهای موجود در کنار رشتههای مهارتی از جمله رشته طراحی دوخت و کارگاههای مراکز در تولید ماسک و لباسهای بیمارستانی به استان کمک کند.
سبزوارادامه داد: سه مرکز آموزشکده فنی و حرفهای الزهرا (س)، نیشابور وسبزوار که متولی رشتههای طراحی دوخت هستند در زمینه تولید ماسک ورود کردهاند.
رئیس دانشگاه فنی وحرفهای استان خراسان رضوی گفت: دانشجویان و علاقهمندان با رعایت نکات بهداشتی در محیطهای استرلیزه طراحی و دوخت ماسکهای پارچهای را انجام میدهند که با کیفیت هرچه تمامتر در دسترس عموم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با حمایت سازمان مرکزی دانشگاه فنی وحرفهای کشور و همراهی مسوولین آموزشکد های فنی وحرفهای استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری کنونی، پروژه متمرکز بر تولید ماسکهای بهداشتی بوده است؛ گفت: کار تولید و تامین مواد اولیه این نوع ماسک با همیاری خیرین، همکاران عزیز در سازمان مرکزی و همچنین مسئولین و همکاران در آموزشکدههای استان و بسیج دانشجویی انجام میشود.
وی افزود: طرح اولیه خود تاپایان سال ۹۸ آموزشکده فنی و حرفهای الزهرا (س) با به کارگیری کارکنان و دانشجویان با هدف تولید ۲۰ هزارماسک و آموزشکده فنی و حرفهای سبزوار با تولید ۱۲ هزار ماسک ظرفیتهای لازم خود را بکار انداخته اند؛ و با هماهنگی استانداری و همکاری با یکی از شرکتها خصوصی جهت ضدعفونی و استرلیزه شدن ماسکها اقدامات لازم انجام شده است.
سبزوار ادامه داد: آموزشکده فنی و حرفهای نیشابور با توجه به وضعیت بحرانی و تسریع در پیشگیری انتقال ویروس کرونا در شهرستان نیشابوربه صورت خودجوش و با همکاری مدرسین و دانشجویان مرکز به دوخت ماسک پرداخته است. همچنین آموزشکده فنی و حرفهای نیشابور با تولید روزانه ۴ هزار ماسک در محیطی بهداشتی و طبق استاندارهای روز که نمونههای اولیه ان ماسکها پیش از تولید انبوه مورد تایید معاونت بهداشت بوده است و درحال برنامه ریزی برای تولید لباسهای بیمارستانی است.
رئیس دانشگاه فنی وحرفهای استان خراسان رضوی در ادامه از اقدامات خوب دانشجویان بسیج دانشگاه فنی وحرفهای خراسان رضوی که به همکاری با مرکز الزهرا (س) و همچنین تولید پاپوش بیمارستانی روزانه ۶۰۰ جفت با هدف ده هزار جفت عدد برای دانشگاه علوم پزشکی استان در جهت مصارف بیمارستانی وبهداشتی اقدام نموده اند تشکر نمودند.
وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای متولی رشتههای مهارتی در استان است، افزود: دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفهای خراسان رضوی تا کنون در فعالیتهای جهادی پیش قدم بودهاند و امید داریم بتوانیم سهم کوچکی در کنترل و نابودی ویروس کرونا داشته و کشور ایران به لطف الهی بتواند از این دوران نیز به خوبی و با کمترین هزینه عبور کند.