آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۱۰۵

انگلیس از بیم کرونا نیرو‌های خود را از عراق خارج می‌کند

وزارت دفاع انگلیس از خارج ساختن نیرو‌های خود از عراق به دلیل ویروس کرونای جدید خبر داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع انگلیس پنجشنبه بعد از ظهر از خارج ساختن نیرو‌های خود از عراق به دلیل ویروس کرونا خبر داد.

به نوشته وبگاه «وزارت دفاع انگلیس» این کشور قصد دارد در اقدامی پیشگیرانه نسبت به شیوع ویروس کرونای جدید، ۴۰۰ نظامی خود را از عراق خارج کند.

وزارت دفاع انگلیس از تعلیق عملیات آموزشی خود در عراق تا اطلاع ثانوی خبر داد و تاکید کرد که اقدامات آموزش با عادی شدن شرایط از سرگرفته خواهد شد.

برخی نیرو‌های نظامی انگلیس در پایگاه «التاجی» در عراق مستقر هستند. این پایگاه چهارشنبه ۲۱ و شنبه ۲۴ اسفند هدف اصابت چند راکت قرار گرفت. در حمله اول حداقل ۱۰ موشک کاتیوشا و در حمله دوم بیش از بیست موشک کاتیوشا به این پایگاه شلیک شد. در جریان این حملات یک نظامی انگلیسی و دو آمریکایی کشته شدند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار