طرح «ضيافت انديشه» در دانشگاه اراک آغاز شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبردانشجو» از اراک، آيت الله دري نجف آبادي شب گذشته در افتتاحيه طرح «ضيافت انديشه» كه با حضور نماينده ولي فقيه در استان مرکزي، مسئولان دانشگاه و مسئولان نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي اراک و دانشجويان آغاز شد، با اشاره به اينکه اين طرح براي اولين بار در دانشگاه هاي سراسر کشور اجرا مي شود، اظهار داشت: دانشجويان شرکت کننده در اين طرح بايد از فرصت هاي بهينه به نحو مطلوب استفاده کنند؛ چراکه در ماه نزول قرآن دانشجويان بايد بطور مستمر خود را با قرائت قرآن انس دهند و از معنويات و برکات اين طرح بهره کافي و وافي را ببرند.
دکتر ملک سليماني، رئيس دانشگاه اراک نيز در اين مراسم در خصوص اين طرح تصريح كرد: دانشگاه اراک به نوبه خود از اين طرح براي هميشه استقبال مي کند و دانشجويان در اين طرح با توجه به تعطيلي دانشگاه ها علاوه بر انجام فعاليت هاي فرهنگي به فعاليت هاي ديني و مذهبي نيز مي پردازند.
وي افزود: شرکت کنندگان در اين طرح، از شش عنوان درسي از جمله نظام سياسي اسلام، جريان شناسي، قرآن، نهج البلاغه، مهارت هاي زندگي و گفت وگوي آزاد بهره مند مي شوند.
خاطر نشان مي شود، طرح آموزشي - تربيتي «ضيافت انديشه» 23 مردادماه، همزمان با سراسر کشور با حضور 1070 دانشجوي دختر و 1000 دانشجوي پسر استان مرکزي آغاز شده و تا 13 شهريور ماه سال جاري ادامه دارد./انتهاي پيام/