کد خبر:۸۳۸۱۴۶

چین ۳ فوتی و ۳۰ مبتلای جدید گزارش کرد

کاهش سرعت شیوع ویروس کرونا در چین ادامه دارد و مسئولان درمانی این کشور از ثبت ۳ مورد فوتی بر اثر این بیماری خبر می‌دهند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کمیسیون بهداشت ملی چین بامداد یکشنبه اعلام کرد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۳۰ نفر دیگر به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «سی. جی. تی. اِن»، بر اساس آمار اعلامی جدید، طی یک روز گذشته ۳ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در چین جان خود را از دست دادند.

بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۸۱۶۶۹ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۳۳۲۹ نفر رسید. از تعداد کل مبتلایان چینی، نزدیک به ۷۷ هزار نفر بهبود یافته و سلامتی خود را به دست آوردند و فعلا کمتر از ۱۵۰۰ مورد فعال ابتلا به کرونا در چین وجود دارد.

مقامات چین که پیشتر از کاهش سریع روند ابتلا به ویروس کرونا در ماه جاری (مارس) ابراز امیدواری کرده بودند، اکنون نگران ورود افراد مبتلا به این ویروس از کشور‌های خارجی هستند، زیرا کسب‌وکار‌های بیشتری در حال از سرگیری فعالیت خود در این کشور هستند.

پیشتر نیز منابع بیمارستانی گزارش داده بودند که تمام استان‌های این کشور به جز هوبی از اواخر ماه فوریه موفق شدند ابتلای جدید به کروناویروس را متوقف کنند و در استان هوبه نیز احتمالا تا پایان ماه مارس تعداد مبتلایان جدید به صفر خواهد رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار