کد خبر:۸۳۸۶۹۹

تأمین کولر و آبسردکن برای ۱۰ هزار کلاس درس در خوزستان

بر اساس امضای ۲ تفاهم‌نامه بین سازمان نوسازی مدارس کشور و استانداری خوزستان، ۱۰۰ کلاس درس فرسوده و سنگی در شهرستان‌های ایذه و باغملک تخریب و بازسازی می‌شود و ۱۰ هزار کلاس درس نیز در استان خوزستان به سیستم سرمایشی مجهز می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس امضای ۲ تفاهم‌نامه فی مابین مهراله رخشانی‌مهر معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، مقرر شد ۱۰۰ کلاس درس فرسوده و یا سنگی در شهرستان‌های ایذه و باغملک با تأمین اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی با مشارکت ۵۰ درصدی هر یک از طرفین، طی دو سال آینده تخریب و بازسازی شوند.

همچنین طی تفاهم‌نامه دیگری که در این جلسه به امضا رسید، مقرر شد با تأمین اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومانی به صورت مشارکت ۵۰ درصدی طرفین، ۱۰ هزار کلاس درس در سطح استان خوزستان به سیستم سرمایشی (کولر گازی و آبسردکن) مجهز شوند.

به گفته علی قربانی مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان، این استان دارای ۶ هزار مدرسه مشتمل بر ۳۰ هزار کلاس درس است و به دلیل شرایط آب و هوایی که از آن برخوردار است، موضوع تأمین امکانات سرمایشی و خنک کننده برای کلاس‌های درس این استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و حدود ۶ ماه از سال تحصیلی نیاز به سیستم سرمایشی و امکانات خنک‌کننده دارند.

در این جلسه کوروش مودت مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان نیز حضور داشت که با اشاره به برگزاری همایش خیرین برای کمک به استان‌های سیل‌زده در اردیبهشت سال ۹۸ و همچنین اقدامات ارزشمند دیگری که در راستای افزایش جذب مشارکت خیرین مدرسه‌ساز توسط سازمان نوسازی مدارس کشور طی سال‌های اخیر انجام شده است، گفت: این اقدامات جهادی و تلاش‌های خستگی ناپذیر طی سال‌های گذشته شایسته قدردانی و حق‌شناسی است و لازم است این موضوع که خوشبختانه از راهبرد‌های اصلی سازمان در سال جاری نیز ذکر شده است، استمرار یابد.

وی همچنین با اشاره به مشکلاتی که فضا‌های آموزشی استان خوزستان دارند، خواستار برگزاری همایشی ویژه خوزستانی‌های مقیم تهران شد تا بتوان با جذب کمک‌های خیرین اقدامات ویژه‌تری برای این استان انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار