زهره سادات لاجوردی، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد دولت در مهار بحران ویروس کرونا، اظهار داشت: انتقادات جدی به دولت در خصوص مدیریت بحران كرونا وارد است؛ زمانی که تشخیص داده میشود که این موضوع جدى است و شيوع آن میتواند بحران ايجاد كند، ديگر نباید تنها به توصیه کردن اكتفا کرد و نیازمند اقدامات گسترده پیشگیرانه است.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط حساس از دولت انتظار میرفت که مدیریت ستاد مقابله با بحران كرونا را در ابتدا کار، شخص رئیسجمهور بر عهده میگرفت و نه به يك وزارت خانه سپرده شود. رئیسجمهور بهعنوان رئیس کابینه دولت، قدرت بیشتری براى هماهنگى وزرا دارد. یکی از انتقادات مهم به رئیسجمهور در شرایط فعلی، حضور کمرنگ وی در محل کار خود است؛ در این شرایط لازم است که آقای روحانی هر روز برای حل اين مسئله، جلسهای داشته باشد تا در جزئیات اتفاقات قرار بگیرد.
لاجوردی افزود: متأسفانه در برخی از مسئولین دولتی، روحیه انقلابی به چشم نمیخورد و با بیتدبیری خود نهتنها زمینه را برای پیشبرد اهداف نظام آماده نمیکنند بلكه خواسته یا ناخواسته زمینه آشوب و فتنه را نیز مهیا میکنند؛ ازجمله این موارد میتوان به ماجرای اصلاح قیمت بنزین که درنهایت بیتدبیری صورت گرفت، اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه نباید از نقش مشورتی با نخبگان غافل شد، تأکید کرد: دولت برای افزایش قیمت بنزین، اذهان عمومی را از قبل توجيه نکرد و بدون مشورت با نخبگان، نمایندگان مجلس و نهادهای مردمی قيمت بنزین را افزایش داد، این در حالی است که میتوانست یارانه بنزین را قبل از گرانی، واریز و زمینه را برای پذیرش عمومی این مسئله آماده کند.
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در خصوص معاهده FATF و لوایح آن، گفت: برخی از دولتیها عدم الحاق ايران به FATF را مساوى با تعطيلى كشور میدانند و همه مشکلات اقتصادی فعلى و آتى موجود را با همین مسئله گره میزنند. تجربه سرنوشت برجام بايد نصب العين ما قرار بگيرد، مگر قرار نبود برجام تمام تحریمهای علیه کشورمان را لغو كند؛ مسئولان میگفتند که تمام مشکلات اقتصادی ما با برجام حل میشود اما نهتنها اين مشكلات حل نشد، بلكه عدم استفاده از توان و ظرفیتهای داخلی، مشکلات مردم را چندین برابر کرد.
وی ادامه داد: اگر معاهده FATF را بپذيريم، مكلف میشویم که نهايت همكارى را با گروه ویژه اقدام مالی داشته باشيم و در حقيقت باید اطلاعات مملكت را به آنها بفروشیم. این نکته را باید در نظر گرفت که غربیها به هيچ کدام از قول و وعدههای خود عمل نمیکنند.