مدل ايجاد تحول را بر اساس فرهنگ قرآني کشف کنيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۸
معاون آموزش حوزه علميه قم:

مدل ايجاد تحول را بر اساس فرهنگ قرآني کشف کنيم

حجت الاسلام بهجت پور، معاون آموزش حوزه علميه قم گفت: بايد مدل ايجاد تحول را بر اساس فرهنگ قرآني کشف کنيم و اين مدل را با توجه به ويژگي هاي جامعه پياده کنيم.  

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، معاون آموزش حوزه علميه قم در نخستين روز همايش علمي کاربردي تبليغ ويژه ماه مبارک رمضان که ديروز در سالن همايش هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم برگزار شد، اظهار داشت: قرآن، با يک روش خاص هم براي تحول مبلغانش و هم براي تحول جامعه، برنامه ريزي کرده است.

وي افزود: در کنار استفاده از محتواي قرآن بحث روش مطرح مي شود، اين نکته بايد در نظر باشد که ما با چه روشي مي بايست محتوا را به مردم منتقل کنيم.

بهجت پور به روش هاي مختلف روحانيون مبلغ اشاره کرد و گفت: قاعده خاصي بر اين تبليغ ها و ترويج هاي فعلي حاکم نيست، زيرا يکي از روحانيون مبلغ از عقايد شروع مي کند و ديگري از احکام، بايد از روش مشخص براي تبليغ استفاده شود.

معاون آموزش حوزه علميه قم افزود: ما مي خواهيم روشي که در زمان پيغمبر منجر به تحول عظيم شد را کشف کنيم و بايد برگرديم و نظام سوره ها را بدون آنکه دستي به قرآن بزنيم به صورت تفسير موضوعي چيدمان کرده و روش تحول را به دست آوريم.

وي ادامه داد: اگر بخواهيم به عنوان يک تفسير موضوعي روش تحول را بفهميم که بايد چنين کاري را انجام بدهيم، بايد چينش سوره ها را از اسناد تاريخي بيرون بياوريم و بعد با پيامبر از غار حرا تا زماني که ايشان در بستر بيماري دار فاني را وداع مي گويند، همگام بشويم.

بهجت پور به اهداي کتاب همگام با وحي، از سوي دفتر تبليغات به مبلغان اشاره کرد و گفت: در اين کتاب چهارده اصول تبليغي ذکر شده است که اگر مبلغان در روش هاي تبليغي به اين گام ها توجه کنند، به خوبي مي توانند به آن مدل تحولي که پيامبر اکرم رقم زدند نزديک شوند.

معاون آموزش حوزه علميه قم افزود: اولين گام براي مبلغان در تبليغ دين، آشنا کردن مردم با پروردگار است.

وي گفت: بايد بدانيم آيا مخاطبين ما حقيقتا احساس فقر به پروردگارشان را پيدا کرده اند يا نه، بعد از آنکه مردم پروردگار را شناختند بايد نسبت به آن دغدغه پيدا بکنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار