هدف اصلي نبوت رستگاري بشر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۸۲
رحيم پور ازغدي در دانشگاه اميركبير:

هدف اصلي نبوت رستگاري بشر است

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: هدف اصلي نبوت مسئله رستگاري بشر است، اما در برهان‌هاي غربي اين اصل كمرنگ شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر رحيم پور ازغدي، در جلسه بازخواني اصول عقايد اسلامي كه صبح امروز در دانشگاه اميركبير برگزار شد، گفت: آنچه را كه عامل تكامل بشر است خداوند از طريق نبوت در اختيار بشر قرار داده است بنابراين عقل وسيله تكامل بشر است كه نبوت، آن را به اثبات رساند.

وي با بيان اينكه در ديدگاه‌هاي فعلي مدرن غرب، عقل در بن بست قرار دارد، افزود: ديدگاه مدرنيته، اشعرييه و جريان پست مدرن، عقل را تعطيل مي دانند و اينكه راهي براي پرسش عقل وجود ندارد.

رحيم پور ازغدي با اشاره به نظريه‌هاي غربي در مورد ناتواني عقل در اثبات نبوت گفت: اشعري‌ها مي گويند كه عقل نمي تواند بفهمد چه برسد به اينكه نياز جامعه به قانون را اثبات كند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه هدف اصلي نبوت مسئله رستگاري بشر است، افزود: برهان عقلي قابل دفاع است و بايد برهاني ارائه شود كه افكار ديني و اسلامي در آن جاي بگيرد اما برهان‌هاي مدرنيته غرب بيشتر به ضرورت‌هاي دنيوي تكيه دارند در صورتي كه زندگي دنيوي بدون مرگ قابل دفاع نيست.

وي با اشاره به جامعه باز در برهان هاي اروپايي افزود: اساس و بنيان جامعه باز بر ابايي گري است كه به نظر اسلام بزرگترين مدينه جاهله است و بنيان آن بر ارضاي شهروندان نهاده شده و هدف خاصي را دنبال نمي كند، در اين جامعه نخبگان در خدمت ثروتمندان و تقدم شهوت و غفلت نسبت به بقيه مسائل بيشتر است در صورتي كه صحبتي از رشد در اين جامعه نمي شود.

رحيم پور ازغدي گفت: در مسئله توحيد با برهان عقلي، خدا را به همراه صفات عليم، حكيم و قادر در فلسفه اسلام اثبات مي كنيم.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي يادآورشد: اين خلاف حكمت خداوند است كه كمال بشر را نخواهد و نسبت به آن بي تفاوت باشد؛ چراكه در اين صورت انسان به تكامل نخواهد رسيد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار