آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۹۶۲۲
به منظور کمک به اقشار آسیب دیده؛

پویش همگانی «درخواست کسر حقوق» دانشگاه تربیت مدرس راه‌اندازی شد

بنیاد خیرین دانشگاه تربیت مدرس با توجه به ناتوانی خانواده‌های کم‌درآمد در تأمین معیشت خود از دانشگاهیان خواست در پویش همگانی «درخواست کسر حقوق» برای کمک به اقشار آسیب دیده شرکت کنند.

پویش همگانی «درخواست کسر حقوق» دانشگاه تربیت مدرس راه اندازی شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، بنیاد خیرین دانشگاه تربیت مدرس در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور و ناتوانی خانواده‌های کم‌درآمد و بی‌بضاعت در تأمین معیشت خود از دانشگاهیان خواست در پویش همگانی "درخواست کسر حقوق" برای کمک به اقشار آسیب دیده شرکت کنند.

بر اساس این گزارش، در اطلاعیه این دانشگاه آمده است: با شیوع کرونا و توصیه به ماندن در خانه بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل و عده‌ای نیز بیکار شدند، در این میان اقشار آسیب‌پذیری هستند که به صورت روزمزد کار می‌کردند و این وضعیت دشواری مضاعف برای آن‌ها ایجاد کرده و خانواده‌هایشان با مشکل معیشتی مواجه شده اند. بنیاد خیرین مدرس از دانشگاهیان می‌خواهد در این شرایط به یاری هم نوعان بشتابند و در پویش همگانی "درخواست کسر حقوق" به صورت روزانه یا درصدی از حقوق این ماه برای تهیه بسته‌های معیشتی ویژه، شرکت کرده و مرهمی بر زخم آسیب دیدگان شرایط حاضر باشند.

گفتنی است، علاقمندان می‌توانند از طریق ارسال پیام به اتوماسیون اداری روابط عمومی و یا اطلاع به دفتر مدیریت امور مالی دانشگاه (۸۲۸۸۳۱۵۰) و اعلام میزان کمک یا واریز وجه مورد نظر بحساب مندرج در تصویر متن خبر، در این همیاری دانشگاهی شرکت کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار