دستگيري سارقان يك بقعه متبركه در ابهر
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۹۷۳

دستگيري سارقان يك بقعه متبركه در ابهر

فرمانده انتظامي شهرستان ابهر از دستگيري سارقان سنگ مزار بقعه متبركه پير محمد زهرنوش خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبردانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ اكبري كنعان گفت: چندي پيش ماموران اگاهي شهرستان ابهر از سرقت سنگ مزار بقعه پير محمد زهرنوش از خيابان 17 شهريور مطلع و موضوع را به صورت ويژه در دستور كار خود قرار دادند.

وي اظهار داشت: ماموران در پي اين سرقت تحقيقات گسترده اي آغاز و موفق شدند با توجه به آثار و سرنخ هاي موجود در اين ارتباط به فردي با نام (علي – د) مشكوك و وي را ‌دستگير كنند.

فرمانده انتظامي ابهر ادامه داد: متهم پس از انتفال به پليس اگاهي در بازجوييهاي بعمل آمده معترف شد كه با برنامه ريزي قبلي با همدستي پنج نفر ديگر نقشه سرقت سنگ بقعه را طرح ريزي و با يك دستگاه خودرو وانت نيسان اقدام به سرقت سنگ نموده و آن را به فروش رسانده اند.

سرهنگ اكبري كنعان تصريح کرد: با تلاش هاي صورت گرفته هر پنج متهم ديگر شناسايي و در چند عمليات دستگير شدند كه متهمان دستگير شده نيز در بازجوييهاي فني بعمل آمده به سرقت سنگ مذكور اعتراف كه جهت سير مراحل قانوني به دادسرا معرفي شدند.

وي همچنين از دستگيري يك فرد تهيه و توزيع كننده تجهيزات ماهوراه خبر داد و گفت: ماموران كلانتري 11 اين شهرستان در راستاي مبارزه با تهاجم فرهنگي دشمن و مبارزه با تهيه و توزيع كنندگان محصوات ضد فرهنگي موفق شدند يك تهيه و توزيع كننده تجهيزات ‌ماهوراه‌اي را شناسايي و دستگير كنند كه در بازرسي از منزل اين متهم شش ريسور، هفت ديش و چهار ال ام بي كشف شد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار