تركستاني: نمايشگاه قرآن جوانان را براي فراگيري فرهنگ قرآن ترغيب مي كند
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر تركستاني روز گذشته از بخش دانشگاهي هجدهمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم بازديد كرد.
وي در اين بازديد گفت: نمايشگاه قرآن فضاي خوبي براي شناسايي و ترغيب جوانان براي فراگيري فرهنگ قرآن است، بنابراين برگزاري نمايشگاه قرآن ضروري است.
معاون دانشجويي فرهنگي وزارت بهداشت در ادامه افزود: قرآن يك مرجع كامل است و بايد سعي كنيم در زندگي شخص خودمان مستقيم به قرآن مراجعه كنيم.
تركستاني گفت: قرآن براي تمام امور اجتماعي، اخلاقي، رفتاري و ... پيام دارد و بايد از آن در زندگي رزومره استفاده كنيم؛ بايد تلاش كنيم انتظاري كه ائمه در ارتباط با توجه به قرآن دارند را عملي كنيم.
وي درباره برنامه وزارت بهداشت به خصور در امور فرهنگي گفت: از سال گذشته مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت تاسيس شده و تاكنون فعاليت هاي خوبي به لحاظ آموزش، پژوهش و تحقيق انجام شده است، يكي از اقدامات ما برگزاري بيست و پنجمين دوره جشنواره قرآن دانشگاهي است./انتهاي پيام/