آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۲۴۱

۱۵ حمله هوایی به یمن در پنجمین روز آتش‌بس

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد، ائتلاف سعودی امروز قصد نفوذ به جبهه «ناطع» در استان «البیضاء» را داشت که این تحرکات ناکام گذاشته شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز (دوشنبه) چندین تلاش ائتلاف سعودی برای نفوذ به جبهه «ناطع» در استان «البیضاء» (تقریبا در مرکز یمن) را ناکام گذاشتند.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، سریع اعلام کرد: نیرو‌های ما توانستند در ساعات اولیه صبح امروز جلوی چندین تلاش برای نفوذ به جبهه ناطع استان البیضاء را بگیرند.

وی تأکید کرد، جنگنده‌های ائتلاف سعودی پانزده حمله هوایی به مناطق مختلف در مأرب (در مرکز یمن)، الجوف (در شمال یمن) و البیضاء طی شش ساعت گذشته داشته‌اند.

سریع یکشنبه شب نیز اعلام کرده بود، ائتلاف سعودی-آمریکایی دوازده حمله زمینی و بیش از ۱۰۰ حمله هوایی به یمن داشته است.

این حملات پس از آن انجام می‌شود که ائتلاف سعودی-آمریکایی چهارشنبه شب هفته گذشته (۲۰ فروردین) از آتش‌بس دو هفته‌ای به صورت یکجانبه خبر داد و این آتش‌بس از پنجشنبه (۲۱ فروردین) وارد مرحله اجرا شد، اما حملات ائتلاف به یمن متوقف نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار